Krunić: "Još uvek sve zavisi od nas"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
16:12
Izvor: Sportske.net

Strateg superligaša iz Jagodine Simo Krunić kazao je da njegova ekipa još uvek ima šanse da se domogne gornjeg dela tabele iako u poslednje vreme beleži čudne rezultate.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv Borca u Čačku u predstojećoj utakmici 23. kola Superlige Srbije.

"Dosta ekipa ima za cilj borbu za opstanak ili borbu ka boljem delu tabele. Mi u svakoj utakmici idemo da pokušamo da ostvarimo maksimalan učinak. Ovo proleće ne igramo baš najbolje. Imamo čudne rezultate jer uspemo da pobedimo na strani, a izgubimo kući. Faktički smo izgubili šest bodova", rekao je Krunić na konferenciji.

Krunić je kazao da je svestan da njegova ekipa ne igra najvišem nivou.

"Od mog tima može sve da se očekuje. Jedino čime sam ja zadovoljan u čitavom ovom delu prvenstva je odnos igrača prema utakmici, maksimalno zalaganje i borbenost, što sam im ja i tražio. Možda mogu da budem nezadovoljan nekim taktičkim greškama. Međutim zalaganjem sam zadovoljan", rekao je Krunić.

On je rekao da je Jagodina mogla da bude u vrhu tabele da su uspeli da ostvare neke bolje rezultate.

"Imamo još uvek osam utakmica i naša pozicija na tabeli zavisiće od nas. Prva prilika da pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat je već u Čačku. Protivnik ide na sve ili ništa zato što ima 20 bodova. I oni će biti spremni da pokušaju da nas pobede. Mi to ne smemo da im dozvolimo. Znamo da će biti teško i rezultat nikada ne možemo da prognoziramo", istakao je Krunić.

Jagodina u 23. kolu Superlige Srbije gostuje u subotu u čačanskom Borcu. Početak utakmice je u 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke