Krstičićeva priča - Kad Zvezda zove, ne stigneš ni da spakuješ stvari!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.08.2017.
09:15
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je da nije razmišljao kada je dobio ponudu tog kluba, već da je odmah prihvatio, i istakao je da nije stigao "ni da se spakuje".

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Krstičić je u sredu potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom i četiri dana kasnije je debitovao za novi klub na "večitom" derbiju protiv Partizana.

"Ponudu sam odmah prihvatio da bih bio spreman za derbi. Super je osećaj, uopšte ne razmišljam na način da sam napravio korak unazad u karijeri. Šta više, ovo je najveći klub u kom sam igrao i daću sve za Zvezdu", rekao je Krstičić novinarima.

Prelazak u Crvenu zvezdu iz španskog Alavesa, po njegovim rečima, bio je neplaniran.

"Žena mi je u osmom mesecu trudnoće, već smo se raspakovali u Vitoriji i rekli da više nigde ne idemo. Kada su me pozvali, odmah sam došao, nismo se potpuno ni spakovali", kazao je Krstičić, koji će da iskoristi reprezentativnu pauzu kako bi otišao u Španiju po ostale stvari.

Kako je rekao, Zvezdine utakmice je pratio od početka sezone i ocenio da ekipa igra sve bolje.

"Pratio sam Zvezdu od početka, igra je sve bolja kako utakmice prolaze. Saigrači su me super prihvatili. Mnogo njih poznajem od ranije, stranci su odlični ljudi i biće sve dobro", rekao je ovaj 27-godišnji vezni fudbaler.

On je profesionalnu karijeru počeo u OFK Beogradu, iz kog je otišao pre devet godina i u medjuvremenu igrao za Sampdoriju, Bolonju i Alaves.

"Igrao sam u Srbiji za OFK Beograd, ali to ne može da se poredi sa ovim klubom", rekao je Krstičić.

Naveo je da će debi protiv Partizana na stadionu "Rajko Mitić" zauvek pamtiti.

"Nema šta da se kaže, ovako nešto u životu nisam osetio. Zvezda je najveći klub za koji sam igrao do sada. Ovako nešto svako treba da doživi", istakao je Krstičić.

"Večiti" derbi u nedelju u veče završen je nerešeno bez golova. Krstičić je kazao da su obe ekipe emotivno ispražnjene posle kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Utakmica je bila teška. Imali smo šanse da rešimo, ali lopta nije ušla u gol", dodao je.

Krstičić je naveo da je trener Vladan Milojević zadovoljan kako je igrao derbi i istakao da će uvek pružati ono što se očekuje od njega na terenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ruud gullit
Monday, 28.08.2017
11:19

Mislim da ce se pokazati kao pravo pojacanje na sredini. Iskusan je, jak, borben, ima dobru levicu.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 28.08.2017
11:10

Kad zove srpski sampion pravi ne stignes ni da spakujes stvari.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 28.08.2017
10:01

Pa hvala bogu. Samo 22 kluba su bili prvaci Evrope,a prvaci Evrop i Sveta mozda 5 klubova i medju njima ovaj nas najveci na Balkanu. Dobrodosao ti nama i da vidis kako je igrati za klub koji ima 50miliona navijaca.

avatar
Mangus
Monday, 28.08.2017
09:46

Korak nazad je u smislu lige i love. nAli ovde cr igrati LE, ima sansu za neki trofej i posle godinu, dve, moze da uzm3 jos jedan solidan ugovor u inostranstvu

avatar
Делија_момак
Monday, 28.08.2017
09:28

Нешо, добродошао у највећи клуб на Балкану! Звезда је живот, све друго су ситнице!