Krstajić - Podrška Bjekoviću, rakija Mesiju i drugovima!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.04.2016.
14:54
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje i bivši sportski direktor Partizana pružio je jasnu podršku promenama u Partizanu, a neke druge kontakte održava i sa Barselonom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U susret Izbornoj skupštini Partizana, Mladen Krstajić je pružio podršku Nenadu Bjekoviću koji će biti kandidat opozicije na izborima u Humskoj.

Krstajić je u intervjuu za ''Blic'' kritikovao sadašnje rukovodstvo crno-belih, smatrajući da Partizan sa njima na čelu nije uznapredovao, bez obzira na zapažene rezultate u Ligi Evrope tokom jeseni.

''Nadam se da će legende kluba i opozicija kako ih vi nazivate u medijima imati snage da smene sadašnju upravu koja ništa dobro nije donela. Apsolutno sam za to da Nenad Bjeković bude predsednik, te da sadašnja struktura napusti Partizan'', poručio je Krstajić.

Naš dugogodišnji reprezentativac se zatim dotakao još jedne teme o kojoj se govori ovih dana, gde je i sam jedan od aktera.

Pisali smo već da je vezista Barselone Ivan Rakitić poklonio semafor Radniku iz Bijeljine, na čijem je čelu Krstajić, inače Rakitićev veliki prijatelj.

Belarus Soccer Champions League

Ovoga puta, Krstajić je otkrio i na koji se još način zahvalio hrvatskom reprezentativcu. Poznato je mnogima da se po okončanju igračke karijere posvetio i proizvodnji rakije, pa je Rakitiću, Mesiju i ostalim iz ekipe Barselone poslao dva paketa svoje dunjevače.

''Znam da su neki njegovi saigrači imali priliku da probaju rakiju, ne znam da li su Mesi i Nejmar bili među njima. Tražili su da pošaljem još koju bocu, pa ne sumnjam da će i oni biti među degustatorima, ako nisu prvi put'', otkriva Krstajić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fiSTE
Sunday, 24.04.2016
16:57

Rakija je kriva za sve one poraze :D

avatar
SPT REVOLT
Sunday, 24.04.2016
15:33
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 24.04.2016
17:35

Revolte ti si pre nekih sat vremena opet napravio novi nalog, svaka ti čast nedaš se ti, ali samo zamolio bih te, bez uvreda.