Kroćenje "Zmajeva" za odmor bez briga! (18.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.10.2014.
12:05
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije večeras dočekuje poslednjeplasiranu ekipu na tabeli Jelen Superlige a imperativ izabranika Nenada Lalatovića biće na pobedi koja bi zadržala mir u kući pre odlaska na pauzu u šampionatu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Lider na tabeli Jelen Superlige i jedini klub u Srbiji koji još uvek nije primio gol večeras na domaćem terenu dočekuje poslednjeplasiranu ekipu na tabeli.

Fudbaleri Crvene zvezde ugostiće na našem najvećem stadionu gradskog rivala sa Voždovca koji je pre samo četiri dana upisao prvu prvenstvenu pobedu u novoj sezoni.

Aktuelno stanje na tabeli i činjenica da Zvezda kao lider dočekuje poslednjeplasirani tim u superligaškom karavanu nisu pravi pokazatelj odnosa snaga dveju ekipa pošto "Zmajevi" u svojim redovima imaju prekaljene igrače spremne da pomrse račune crveno-belima.

Prethodna sezona pokazala je da Voždovac može da savlada Zvezdu a to je najbolje poznato Nenadu Lalatoviću, šefu stručnog štaba kluba sa "Marakane", koji je u ovo vreme prošle godine sedeo na klupi Voždovčana.

Trener Crvene zvezde danas bi na raspolaganju trebalo da ima najjači sastav iako je Đorđe Rakić zbog problema sa mišićem propustio prethodni trening pa je i dalje nejasno da li će biti u timu.

Sa druge strane, Zoran Milinković polako uklapa ekipu koja je za 50% jača nego na startu sezone jer se nedavno u pogon vratio Stefan Babović.

Očekivani sastavi dveju ekipa za današnji meč:

Crvena zvezda - Rajković, Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović, Kovačević, Bosančić, Pečnik, Gavrić, Lazović, Rakić

Voždovac - Supić, Stošić, Mihajlov, Nikolić, Zlatković, Sinđić, Beljić, Škerjanc, Pavlović, Babović, Injac

Nakon mečeva osmog kola u Jelen Superligi će uslediti pauza zbog obaveza reprezentacije a onda nas čeka i "večiti" derbi što će biti motiv više za fudbalere Crvene zvezde da dobiju današnji meč i eventualno sačuvaju mrežu netaknutom kako bi u duel sa Partizanom ušli puni samopouzdanja.

Duel Crvena zvezda - Voždovac igra se večeras od 18 časova na našem najvećem stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke