Kritikovali ste Lazovića?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 26.03.2015.
12:46
Izvor: Sportske.net

Momak koji niti jednim svojim potezom nije zaslužio tretman koji je dobio, još jednom je pokazao da mu je ljubav prema klubu ispred svega.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Oduzeta mu je kapitenska traka, njegovo požrtvovanje timu stavljeno pod upitnik, stavljana ljaga na njegovo ime i iz finansijskog ugla, zbog ugovora koji je legitimno potpisan i odobren od strane rukovodstva fudbalskog kluba Crvena zvezda.

U današnje krizno vreme je to naročito jasno, u fudbalu se od ljubavi ne živi.

Ipak, Darko Lazović svojim primerom uporno tvrdi drugačije, momak svojim potezima pokazuje veliki karakter i sportski duh.

Odbio je da se u javnosti upušta u kritikovanje, raspravljanje, sebe celog dao timu, to je Nenad Lalatović i prepoznao. Sa tri gola u prolećnom delu sezone, Lazović je doneo šest bodova svom timu, pokazao da i pored toga što je dogovorio odlazak u Italiju i dalje ostaje maksimalno posvećen dresu kluba koji voli.

Optužen da ima preveliki ugovor koji opterećuje finansije kluba, Lazović je još jednom izašao u susret Crvenoj zvezdi.

Kako saznaje 'Sport', kompromis je postignut, Lazović je pristao da do kraja svog boravka u Crvenoj zvezdi igra BEZ NOVČANE NADOKNADE, preostalih šest meseci svog ugovora odradiće besplatno.

Sport takođe javlja da će dug koji klub ima prema njemu, dogovoreno je, biti isplaćen u ratama.

Na ovaj način, Čačanin još jednom je posla jasnu poruku i pravi primer svima koji sebe u fudbalu nazivaju profesionalcima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke