Krejči: "Nije bilo lako protiv Vojvodine"

Autor: Beta Beta
petak 28.08.2015.
09:01
Izvor: Beta

Trener Viktorije Plzenj Karel Krejči rekao je da je zadovoljan pobedom nad Vojvodinom i plasmanom njegovih fudbalera u Ligu Evrope.

fcviktoria.cz
fcviktoria.cz

Povezane vesti

Viktorija je prošla u grupnu fazu Lige Evrope, pošto je u obe utakmice bila bolja od Vojvodine. Prvi susret je dobila 3:0, a revanš 2:0.

"Zadovoljan sam kako smo odigrali i što smo ušli u Ligu Evrope. Ova pobeda uopšte nije bila laka, imali smo malo i sreće. Ohrabrio nas je prvi gol i tada smo malo lakše igrali", rekao je Krejči posle utakmice u Novom Sadu.

Krejči je istakao da ga je Vojvodina "jako iznenadila", a posebno njeni ofanzivni igrači.

Upitan da li bi voleo da u svom timu vidi nekog od igrača Vojvodine, Krejči je odgovorio: "To je pre svega pitanje za našeg vlasnika".

Viktorija u svom timu ima uglavnom češke i slovačke igrače, izuzev fudbalera iz BiH Aidina Mahmutovića, koji nije igrao u ovom dvomeču..

"Viktorija ide putem da koristi slovačke i češke igrače. Ne postoji jezička barijera, a i sa Mahmutovićem to nije problem, jer već nekoliko godina igra u Češkoj i dobro razume", rekao je Krejči.

Viktorija će danas od 13 časova saznati ko će joj biti rivali u grupnoj fazi Lige Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ACACHELSEA
Friday, 28.08.2015
09:40

Bas ste se namucili.

avatar
3x3
Friday, 28.08.2015
09:20

Ala me nervira ovo lazno hvaljenje ekipe koju izbacis. Pobedili ukupno 5:0, videlo se da su dosta kvalitetniji i onda ovako nesto lazno izjavljuje. Jednostavno nije trebao da spomene Vojvodinu, trebao je da govori kako su se potrudili da urade sve sto su se dogovorili u svlacionici i da su u tome uspeli i tako nesto.