Kreće li Suma Leonardovim stopama?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.08.2017.
21:24
Izvor: Sportske.net

Nadali su se navijači Partizana pozitivnom odgovoru na ovo pitanje kada su u pitanju igre na terenu, ali...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sejdubu Sumu je Partizan već par godina željno iščekivao, uporan je bio sportski direktor Ivica Iliev da ga angažuje i kada se činilo da je sve izgubljeno, ali ovog leta je konačno uspeo da ostvari taj svoj san i dovede omalenog vezistu iz Slovana.

S obzirom na činjenicu da je skupo plaćen njegov transfer (1.6 miliona evra), navijači Partizana su očekivali da će biti na Leonardovom nivou, ako ne i još bolji, ali iako je već postigao nekoliko golova u dresu Partizana, još uvek na terenu ne ostavlja onakav utisak kakav se očekivao.

Ali, večeras smo primetili jednu drugu sličnost sa Leonardom, koji se osim dobrih partija i golova, isticao i nekim burnim reakcijama kada ga je tadašnji trener Nikolić izvodio iz igre. Sećate se, na primer, utakmice protiv Voždovca u Humskoj, kada se igralo pred praznim tribinama, kada su ga posle izlaska iz igre smirivali i Ilić, a zatim i Everton.

Sejduba Suma je u 155. derbiju izveden iz igre sredinom drugog poluvremena i prvi put od dolaska u Partizan moglo se prmetiti njegovo nezadovoljstvo odlukom trenera Đukića da ga zameni.

Srećom po crno-bele, sledi reprezentativna pauza, pa će biti vremena da Suma smiri te svoje 'bubice' i konačno se vrati u formu koja ga je preporučila za dolazak u Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lav
Monday, 28.08.2017
00:05

Suma je igrac za mali fudbal... Leonardo je za njega Ronaldo..

avatar
Povratak kralja 56
Sunday, 27.08.2017
22:43

Kreće samo još malo da se pripremi rešavaće ih slično kao Leonardo.

avatar
Sunday, 27.08.2017
21:57

Đukić po meni za sada ništa nije pokazao.Igra defanzivan fudbal a to ovim igračima ne odgovara.Srećom tu je Stojković da svojim spektakularnim odbranama podigne ekipu.

avatar
Fella
Sunday, 27.08.2017
22:59

Polako ljudi, zurite sa kritikama. Djukic je poceo sezonu bez najboljih igraca iz prosle sezone Leonarda (necu da komentarisem ono sto je igrao dok je bio tu) i Milenkovica i pored toga uspeo ono sto nismo prosle sezone, izborio evropu, a to je bila kljucna stvar jer se menja sistem (koeficijent se malo drugacije racuna). Suma ce se tek spremiti, Miletic stoper se polako uklapa igra dobro, tako da mi nikako nismo u top formi, a falilo nam je jos par pojacanja. Slozices se da Djukic nije imao neku dugacku klupu, ali sada nam dolazi Zoran Tosic tako da cemo biti daleko ozbiljniji tim posle ove pauze sa njim na krilu i nadam se sa Antonovim na levom beku.

avatar
CELAVI DRVOSECA
Tuesday, 29.08.2017
09:14

Zbog cega nije insistirao na tim pojacanjima pre Olimpijakosa?

avatar
Monday, 28.08.2017
19:53

Slažem se,odnosno nadam se da ćemo biti sve bolji i bolji al čini mi se da većina naših šansi dolazi iz kontra napada.Kada treba nešto da se stvori ni iz čega onda nam fali i bolji vezni i kriva je Sumina forma i nema prave lopte čak ni za Tawambu a kamoli za Đurđevića.Napad nam je bio odsečen od igre u derbiju.Ali polako kroji Đukić ekipu po sebi. Inače kakva ti je to slika mislio sam da si zvezdaš :D

avatar
CELAVI DRVOSECA
Sunday, 27.08.2017
21:48

Moguce je da nije tako reagovao zbog izmene vec zato sto ga je grujic zajebavao da mora da izadje na sred terena pa se iznervirao! Vidi se i cuje na snimku kako sudija pisti i insistira na tome, Suma se okrece i svidja sa njim. Naravno, to ga ne opravdava da se posle ne pozdravi sa saigracima na klupi...

avatar
gosfkcz
Sunday, 27.08.2017
22:04

I zbog toga nije hteo da pruzi ruku nikome na klupi??? Naravno tebi su uvek neki drugi krivi.

avatar
CELAVI DRVOSECA
Sunday, 27.08.2017
23:08

Neverovatan si. Zar ti ne vidis sta sam napisao na kraju komentara?

avatar
CELAVI DRVOSECA
Sunday, 27.08.2017
21:41

Ne moze on da igra levo, ljudi, ne moze...

avatar
crveno beli
Sunday, 27.08.2017
21:40

Ni meni nije bio jasan izlazak Sume, jedinog igraca koji je nesto radio, i ulazak Ilica.

avatar
Old_school
Sunday, 27.08.2017
22:04

Dva driblinga ne znaci nesto uradio. Ilic je usao da pokusa da poveze redove. Sa Suminim okretanjem oko svoje ose, Partizan je stvorio 0 sansi.

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 27.08.2017
23:36

Ljudi,igramo bez ijednog veznoh igraca,kakvo povezivanje redoba.Suma prebacen na krilo,Jankobic klasicno desno krilo,Tavamba ni spic ni vezni,nrzna se sta igra,Radin samo trci ko navijen a pridruzio mu se Everton pa su sredinu ostavljali na milost i nemilost zvezdi.Miletic katastrofa u napadu a nije ga bilo dva tri puta i u odbrani.Treba nam jedan veznjak sa mozgom poted Evertona,Tavambu resiti da se zna sta igra,Sumu u srediini i Tosic na krilo

avatar
Povratak kralja 56
Sunday, 27.08.2017
22:46

Dva nedosuđena penala za Partizan, a penali su stopostotne šanse za gol!

avatar
Dača
Sunday, 27.08.2017
22:24

Kao da je Đukića iko ikad uspeo da razume. Svaka čast njemu kao igraču ali meni se on uopšte ne sviđa kao trener. Nadam se da grešim, za dobrobit Partizana, ali za sad nisam ubeđen da je on pravi trener za nas.