Krasić priznao: ''Želeo sam u Partizan!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.06.2016.
13:35
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje bio je gost FSS-ove Letnje škole i tom prilikom otkrio neke zanimljive detalje iz svoje karijere.

przegladsportowy.pl
przegladsportowy.pl

Povezane vesti

Kako prenosi FSS, u Staroj Pazovi se okupilo 98 naših najtelentovanijih fudbalera uzrasta od 12 do 14 godina iz svih pet regiona.

Oni rade po specijalnom programu, pod nazivom "Igrom do obuke", kojim koordinira iskusni trener Milan Đuričić.

Danas su nove nade srpskog fudbala imale priliku da upoznaju i Miloša Krasića i Milana Jovanovića, naš nekadašnji reprezentativni tandem, a Krasić je iskoristio priliku da otkrije i ko mu je bio idol u vreme kada je bio u godinama momaka koje je danas upoznao.

''Navijao sam za Partizan, idol mi je bio Peđa Mijatović i mislio sam da ću jednog dana igrati za beogradske crno-bele.

Međutim, sa 13 godina sam došao u Vojvodinu i jako sam je zavoleo. To je klub koji mi je mnogo dao. Napravili su od nas dobre fudbalere i dobre ljude'', istakao je Krasić, koji se prošlog leta dovodio u vezu sa Partizanom, ali do transfera ipak nije došlo, pa danas uspešno nastupa u Poljskoj.

Takođe, Krasić je otkrio i koliko mu je značio susret sa Lanetom Jovanovićem u Vojvodini, uputivši pritom sjajnu poruku ''nekim novim klincima''.

''Verovatno najvažniji trenutak u mojoj karijeri desio se u momentu kad sam stigao u Vojvodinu i što sam tog prvog dana naišao na Laneta Jovanovića. Od tog trenutka se nismo razdvajali.

Lane Jovanovic Srbija-600-20111006111525

Imao sam tu sreću da ga sretnem i on me je zavoleo kao mlađeg brata. Učio me je bukvalno svemu, na terenu i van njega. I neizmerno mu hvala na tome.

Voleo bih da svako od vas na početku karijere sretne svog Laneta Jovanovića. Ako budete imali tu sreću sigurno će vam biti mnogo lakše da imate uspešnu karijeru'',
zaključio je Krasić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja wfk CoNe
Sunday, 19.06.2016
14:20

Pa svi vi volite partizan pred kraj karijere,e pa ne moze! sad se sam nama nudis a kad smo hteli I kad si vredeo nesto ti si uslovljavao platom,da volis parizan dosao bi da pomognes jer i sam znas kakvo je stanje i da se nema para,ipak su ti prece bile pare jer od ljubavi prema klubu nemas nista...ReALNO....hvala ti ali nisi nam potreban!

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Sunday, 19.06.2016
14:47

Upravo tako. Nazalost, nije on jedini takav, Lomic jeste dva puta otisao uz obestecenje, ali nas je i dva puta ispalio, a ni Tubic nije nista bolji od njega. Svaka njima cast na svemu sto su mozda uradili za nas klub, a da se za to ne zna, ali bolji mi je sto puta i Lazovic koji bude tu godinu dana, ali uradi nesto nego svi oni koji su na recima najjaci, a na delima nikakvi.

avatar
zlogi
Sunday, 19.06.2016
15:09

pa ako cemo realno od ljubavi se ne zivi....vek profesionalnih sportista je kratak, oni sto zarade do 31-32 godine to im je sto im je ( naravno postoje izuzeci), a pri tom treba uzeti u obzir koliko ce para tek da trose kad predju 40 na silne lekove, tako da ja bih ga voleo videti u crno-belom ^^

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Sunday, 19.06.2016
14:09

Ko ne zna, Krasic, Ivanic, Kacar i Jovanovic imaju dosta toga zajednickog:-D

avatar
Budimo.ljudi
Sunday, 19.06.2016
15:19

In medias res :D

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Sunday, 19.06.2016
15:26

Nil satis nisi optimum:-D