Kraj sezone za štopera Partizana

Autor: Darko Mitrović
subota 07.11.2015.
16:57
Izvor: Sportske.net

Nažalost, loše vesti po pitanju težine povrede iskusnog defanzivca Partizana Gregora Balažica.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Novinarima ih je na današnjoj konferenciji za medije preneo šef struke crno-belih Ljubinko Drulović.

Prvi pregledi su obavljeni i na osnovu dobijenih rezultata, slovenačkog internacionalca očekuje višemesečna pauza i za njega je tekuća sezona praktično okončana.

Doduše, Balažic će biti podvrgnut i dodatnim ispitivanjima, ali male su šanse da će se dogoditi neki značajniji preokret. Sa Abubakarom je situacija povoljnija.

''Sve ukazuje da je povreda teška, ali sačekaćemo mišljenja još nekoliko doktora. Prema prvim procenama očekuje ga pauza izmedu šest i osam meseci, kao u slučaju Miroslava Vulićevića. Abubakar je rovit i ne zna se da li će igrati'', istakao je Drulović.

Podsetimo, Balažic je povredu ligamenata kolena doživeo u četvrtak, tokom prvog poluvremena utakmice Lige Evrope u Bilbau.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Saturday, 07.11.2015
18:22

Drulovic mora da pobedi u svih sest prvenstvenih utakmica do kraja ove godine, mora da pobedi Augsburg (to nam je dovoljno za prolaz bez obzira na rezultate petog kola, a to mnogi izgleda ne razumeju) i mora da obezbedi plasman u 1/4 finala Kupa koje ce se ove sezone igrati na prolece. 8-0-1, 8-1-0, 9-0-0, ili ova tri ishoda ili nista, Drulo!

avatar
delije sever NS
Saturday, 07.11.2015
23:49

Najvece JSD na Svetu,da li ti verujes,posle svih ovih izadnja,da to moze tako biti....evo ti moje prognoze: 2-3-4,naravno ova sa Augzburgom bice u poslednjoj koloni jer,ako si realan i pogledas njihovu igru i vasu,bice ti sve jasno.Tamo ste ih pobedili jer su se suvise opustili,kontaju dolazi im nepoznati seoski klub i vi na kontre-a imali ste i srece....sreca prati hrabre a vasi igraci to nisu.Sretno u svakom slucaju.

avatar
delije sever NS
Sunday, 08.11.2015
19:06

Rekoh ti ja nema nista od te tvoje prognoze,odigraj na ovo sto sam ti dao dole 2 pobede 3 neresene i 4 poraza i uzimas pare sigurno,proslu tekmu ste mi doneli kes 1-1 i 3+ ,naravno ne na vas,kvota 2,5.... lako je uzeti novac,odigraj samo protiv partizana

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Sunday, 08.11.2015
00:09

Nemoj da mi zelis srecu, hvala, ali ne hvala.

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Saturday, 07.11.2015
18:22

Brz oporavak, Gregore!