Kraj odmora, poleću ''Zmajevi''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.01.2015.
19:53
Izvor: Sportske.net

Narednih dana, odmah posle Božića, većina superligaških klubova startovaće sa pripremama za prolećni deo sezone. Takav plan imaju i Voždovčani.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Ekipa Voždovca već drugu sezonu nastupa u elitnom rangu takmičenja i kako vreme prolazi, popularni ''Zmajevi'' ostvaruju sve zapaženije rezultate.

Proteklu sezonu su završili u gornjem delu tabele, a jesenas su i na drugom frontu, u nacionalnom Kupu, ostvarili istorijski uspeh - plasman u polufinale.

Sve to je svakako i motiv više ekipi Zorana Milinkovića da na proleće nastavi da napreduje i možda čak izbori i plasman na evro scenu.

Početak priprema za drugi deo sezone zakazan je za petak u 11 časova. Kako je danas saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, trener Milinković će na prozivci izneti plan priprema, zatim detalje u vezi sa aktuelnim prelaznim rokom, kao i raspored prijateljskih mečeva do početka prolećnog dela šampionata.

Ono što je u ovom trrenutku gotovo izvesno, jeste odlazak najboljeg igrača Stefana Babovića, koga su mediji već ''preselili'' u Partizan, pa ako to tako i bude, jasno je da će ''Zmajevi'' tokom zime morati da pronađu dostojnu zamenu za odličnog vezistu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke