Kraj - Bandalovski napustio Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.07.2016.
18:30
Izvor: Sportske.net

Bugarski internacionalac Ivan Bandalovski spakovao je kofere i napustio redove viceprvaka Srbije. Dosadašnji član Partizana oprostio se od voljenog kluba emotivnom porukom na društvenim mrežama.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dva dana uoči revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Zaglebja i Partizana u Humskoj je stavljena tačka na završetak saradnje sa Ivanom Bandalovskim.

Bugarski internacionalac inicirao je raskid ugovora svojim nezadovoljstvom pa su mu u klubu izašli u susret i pristali da saradnja bude završena iako je zimus dogovoreno da Bandalovski ostane u Humskoj do narednog leta.

Tačku na saradnju sa Partizanom Ivan Bandalovski je stavio oproštajnom porukom na svom "Instagramu" u kojoj je napisao sledeće:

"Danas je za mene jedan od najtežih dana. Proveo sam prelepih godinu i po u u mom voljenom klubu u kojem sam ostavio svaki atom snage na terenu, izgarao za svaki šut, za svaki gol i nove bodove. Sa momcima sam ponosno osvojio titulu prvaka i Kup Srbije, igrao Evropu i te trenutke nikada neću zaboraviti, baš kao što neću zaboraviti svaki aplauz, pljesak i podršku sa tribina i Juga! Ponosan sam na svaki sekund proveden na terenu pred Grobarima. Život je nepredvidiv i sprema nas za novo putovanje na koje krećem sa koferima ljubavi prema Partizanu i pun najlepših uspomena. Ne opraštamo se, već samo pozdravljamo, jer u meni imate najvećeg navijača. Napred Partizan, do pobede!" napisao je Bandalovski.

Momak koji igra na poziciji desnog beka priključio se Partizanu 30. januara 2015. godine gde je odmenio teško povređenog Miroslava Vulićevića. U sezoni 2014/2015 Bugarin je sa Partizanom osvojio titulu, a prošle jeseni igrao je značajnu ulogu u uspesima koje su crno-beli napravili u grupnoj fazi Lige Evrope.

Na početku nove sezone nije mogao da se pomiri sa odlukom trenera Ivana Tomića koji mu je namenio ulogu rezervnog desnog beka zbog čega je zatražio da napusti klub što se danas i dogodilo.

Danas je za mene jedan od najtezih dana.Proveo sam prelepih godinu i po u u mom voljenom klubu u kojem sam ostavio svaki atom snage na terenu ,izgarao za svaki sut,za svaki gol i nove bodove.Sa momcima sam ponosno osvojio titulu prvaka i Kup Srbije ,igrao Evropu i te trenutke nikada necu zaboraviti, bas kao sto necu zaboraviti svaki aplauz,pljesak i podrsku sa tribina i Juga! Ponosan sam na svaki sekund proveden na terenu pred Grobarima.Zivot je nepredvidiv i sprema nas za novo putovanje na koje krecem sa koferima ljubavi prema Partizanu i pun najlepsih uspomena.Ne optastamo se,vec samo pozdravljamo,jer u meni imate najveceg navijaca.Napred Partizan,do pobede!⚫️⚪️⚫️⚪️❤️❤️❤️

A photo posted by Ivan Bandalovski Official🇧🇬 (@bandalovski2) on Jul 19, 2016 at 8:41am PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hell Flie
Wednesday, 20.07.2016
12:04

rupa na desnom beku koju vec imamo se jos vise povecala, Vulicevic od kako se vratio iz povrede nije onaj stari niti ce ikada biti, stigle su ga godine, nadam se da ce dovesti jednog kvalitetnog desnog beka

avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 19.07.2016
19:39

Ukoliko nije tačno da je Bandalovski odbio da se zagreva onda samo srećno u nastavku karijere!

avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 19.07.2016
19:31

Mogao si i da se izviniš što si odbio da se zagreješ, možda i uđeš protiv Zaglebja i što si narušio atmosferu u timu pred revanš. Srećno u nastavku karijere!

avatar
Anderton
Tuesday, 19.07.2016
19:11

Nije on kvalitet osim za našu ligu donekle, lepa poruka za kraj i nije zalupio vrata du.etom. Teško bi Partizan dobio za njega više od 100 k..tako da neka su ga pustili. Očekujem da će Čukarički koji skuplja naš otpad odmah reagovati.

avatar
Paul George
Tuesday, 19.07.2016
18:58

Ivane, hvala ti na svemu i srecno u nastavku karijere i u zivotu generalno!

avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 19.07.2016
18:56

Banda hvala ti na svemu! Neka ti je sa srećom i sve najbolje u daljoj karijeri. Zaslužio si da odeš negde i da uzmeš lovu! Nemamo šta da ti zameramo bratko naš! HVALA JOŠ JEDNOM NA SVEMU!

avatar
Nemanja wfk CoNe
Tuesday, 19.07.2016
18:47

SRECNO I TEBI BANDA,SVE NAJBOLJE U DALJEM TOKU KARIJERE...nNapraviste rupu u odbrani,bruka za upravu...Jovanovica ste oterali koji je nosio sam celu odbranu i igrao kao masina a pritom niste doveli kvalitenu zamenu za njega (Ostojic je mator i nije pojacanje,ne znam sta ce nam) nSamo mi nije jasno dokle cete ovako...Zivkovic,Mare Jovanovic i sad Banda,ko je sledeci? zasta ovo radite i zasto bar niste uzeli neki euro za njih a ne da ih poklanjamo nekome!

avatar
Kontra
Tuesday, 19.07.2016
18:46

Hvala Bando za sve, ziv I zdrav bio, isplivace I ova situacija oko tebe, nisu to cista posla, al ce isplivati za 10 godina. Hvala I ziv I zdrav bio.

avatar
I
Tuesday, 19.07.2016
18:43

Nmg da verujem...nI ko ce sada da igra?Vulicevic?nSlepci su u upravi!

avatar
misi komad ko zec
Wednesday, 20.07.2016
09:57

Vulicevic je sjajan desni bek a ti ako mislis da svaki stranac igra bolje od naseg fudbalera,grdno se varas.

avatar
misi komad ko zec
Wednesday, 20.07.2016
16:02

ti nadji boljeg za Partizan ako ima

avatar
Hell Flie
Wednesday, 20.07.2016
12:06

bio je sjajan pre povrede , posle nista

avatar
Tuesday, 19.07.2016
18:33

Dobro, da li ste vi u klubu normalni, sta to radite?! Kakav raskid, da ste uzeli 200-300 hiljada evra za njega pa jos i nekako, ali da mu date odresene ruke!

avatar
Casus Luciferi 60:12
Tuesday, 19.07.2016
18:33