Kragujevčani vode protiv Zvezde! (KRAJ)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.05.2015.
18:03
Izvor: Sportske.net

Kragujevčani odneli pobedu na stadionu "Rajko Mitić".

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Crvena Zvezda je izgubila skoro sve šanse za titulu, kao i Radnički za opstanak, tako da će ova utakmica biti više prijateljska nego prvenstvena. Očekujemo otvorenu igru na obe strane i dosta golova, videćemo kako će se razvijati situacija tokom meča.

Okupilo se svega 2000 ljudi na stadionu "Rajko Mitić".

Inače, Radnički je danas istrčao u dresovima Crvene Zvezde na ovu utakmicu.

Evo i početnih sastava obe ekipe:

Crvena Zvezda: Rajković, Petković, Mbođ, Jovanović, Đorđević, Grujić, Ristić, Katai, Lazović, Avramovski, Orlandić.

Trener Nenad Lalatović.

Radnički: Trifunović, Živanović, Rosić, Bonsu, D. Miljuš, Kovačević, Tiodorović, Keljević, Goljović, B. Miljuš, Milovanović.

Trener Neško Milovanović.

10' - Nije bilo previše dobrih akcija ni na jednoj ni na drugoj strani, ekipa Radničkog se brani na početku, igra se uglavnom na njihovoj polovini.

13' - Katai se konačno našao u prilici za gol, dobio je loptu iskosa sa leve strane, šutirao sa nekih 8-9 metara, ali je golman Trifunović (čovek koji jedini nosi svoj dres u ekipi Radničkog danas) odlično intervenisao.

22' - Ristić postiže gol, ali je on poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se našao asistent u ovom slučaju, Đorđević. Katai mu je kasno uposlio loptu, ostalo je 0:0 nakon polovine prvog poluvremena.

27' - Prva prilika za Radnički, Dragan Milovanović se našao ispred golmana Rajkovića, ali nije uspeo da stigne do lopte pre mladog golmana Crvene zvezde, kasnije je Mbođ, čovek koji debituje danas u JSL, rasčistio opasnost koja je pretila.

32' - Radnički igra sve otvorenije, uvideli su Kragujevčani slabosti u odbrani Crvene zvezde, sve su češće na njihovoj polovini i prete iz poluprilika.

36' - Rajković sve češće ima posla sa loptom, ali Kragujevčani nemaju ozbiljnijih napada preko kojih bi ugrozili gol pouzdanog čuvara mreže. Na drugoj strani Crvena zvezda je dobila jedan slobodan udarac na 25 metara od gola, ali Lazović je šutirao preko gola.

40' - Radnički vodi 1:0! Sjajna akcija gostiju, Miljuš je nakon duplog pasa sa Milovanovićem izašao 1 na 1 sa Rajkovićem, odbranio je sjajno golman Zvezde, ali je Goljović uspeo da sačeka odbijenu loptu i da je plasira u gol preko Mbođa i golmana Rajkovića koji se ovom prilikom i povredio!


Gol pogledajte OVDE!

45' - Nova prilika za Radnički, Milovanović je propustio loptu do Miljuša, ali ovaj nije uspeo da primi lepo loptu, Rajković koji se još uvek drži za leđa je uspeo da stigne do lopte pre njega.

45' - Odmah na drugoj strani velika šansa za Crvenu zvezdu, Orlandić nije uspeo da pošalje loptu u gol sa samo pet metara, promašio je čitav fudbal, ostalo je 0:1.

Veoma uzbudljivo na "Rajku Mitiću", Radnički igra opušteno i veoma dobro, napadački, ali je i Zvezda imala svoje šanse koje nije iskoristila. Možemo reći da Radnički sasvim zasluženo vodi na poluvremenu.

46' - Rajković je morao da ostane u svlačionici zbog povrede, umesto njega je ušao Kahriman. Takođe, u igru je ušao i Stojanović umesto Avramovskog.

50' - Zvezda nešto ofanzivnije izgleda u ovom delu igre, krenuli su odvažnije ka golu Radničkog, ali sada gosti imaju još više prostora na polovini Zvezde.

Crvena Zvezda je već sada napravila sve tri izmene, Gavrić je ušao umesto Petkovića.

60' - Nova velika šansa za Radnički, Miljuš je došao do šesnaesterca Zvezde, ali nije uspeo da uposli Milovanovića koji je bio sam na drugoj strani. Loptu je presekao jedan odbrambeni fudbaler Crvene zvezde.

65' - Kovačević, fudbaler Radničkog je isključen nakon faula na 20 metara od gola, pa će Radnički igrati sa igračem manje do samog kraja.

67' - Dobre prilike za Crvenu Zvezdu, ali Žarko Trifunović je sjajan danas, odbranio je šuteve Kataija i Lazovića.

69' - Kragujevčani vode 2:0! Sjajno je prošao Milovanović po levoj strani, poslao centaršut u šesnaesterac pored nemoćnog Mbođa, a tamo je Stević bio najviši u skoku, zakucao je loptu u mrežu Kahrimana!


Gol pogledajte OVDE.

70' - Nova sjajna prilika za Radnički, Luka Tiodorović je prošao po sredini, imali su Kragujevčani situaciju 3 na 2, ali nije pomenuti vezista Radničkog uspeo da doda loptu do Milovanovića ili Miljuša.

82' - Ništa se nije dešavalo do ovog minuta, a onda je Rosić igrao rukom u šensaestercu, Ristić je uzeo loptu u svoje ruke i postigao gol - 1:2!

87' - Orlandić ima zicer, neverovatna odbrana Trifunovića!

KRAJ!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raky_b
Wednesday, 13.05.2015
20:22

al najvise udara u oci velicanstvena podrska navijaca.nkad se ne bune protiv necega, nema ih...

avatar
Maximovic
Wednesday, 13.05.2015
20:06

Bas cudno cim se znao prvak odma 2 kiksa, sad opet terza treba da prlja ruke da na kraju nebi bili I treci :)

avatar
edgaralanpo
Wednesday, 13.05.2015
19:55

Koja sramota pa vi niste zasluzili ni 3 a kamoli 2 mesto .Ekipu koja je poslednja na tabeli kradete crveni ,penal i ne mozete da ih pobedite.

avatar
MiljusWHU
Wednesday, 13.05.2015
19:47
avatar
Gospodin grobar
Wednesday, 13.05.2015
18:58

Namestaljka... Iz 2-1.. Terziceva posla...

avatar
MiodragKg
Wednesday, 13.05.2015
18:56

haha, nece da prljaju svoje dresove, posto vise nema praska za pranje. Bruka, sve nam pokradose!

avatar
Dado Sneža Radusinović
Wednesday, 13.05.2015
18:50

Ma nije moguce svega 2000 hiljade hahahahahahahahahhhaha

avatar
Dado Sneža Radusinović
Wednesday, 13.05.2015
18:50

Samo 2000 hahahahhhahhaha

avatar
Gorann
Saturday, 16.05.2015
14:03

Drago ti je sto bivseg evropskog i svetskog sampiona na jednoj utakmici pratilo navijaca isto koliko i tvoj tim prati na svakoj?