Kovačević: "Nisam očekivao ovakve rezultate sa Vošom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.10.2016.
14:55
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Defanzivac novosadske Vojvodine Vladimir Kovačević tvrdi da pri povratku na "Karađorđe" nije očekivao ovako dobre rezultate "Stare Dame".

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Nakon dvonedeljne pauze u šampionatu zbog obaveza koje su pojedini igrači imali u različitim reprezentativnim selekcijama za vikend se nastavlja takmičenje u Superligi.

Drugoplasirana ekipa na tabeli gostuje lučanskoj Mladosti, a defanzivac Vojvodine Vladimir Kovačević kaže da je odmor prijao igračima i da su spremni za ono što ih očekuje.

"Pauza u prvenstvu nam je zaista dobro došla. Najjače oružje ekipe Mladosti je kontranapad i oni će sigurno pokušati da nas ugroze na taj način. U ofanzivnom delu tima imaju trojicu vrlo brzih igrača, dva krila i jednog špica, pa moramo biti veoma oprezni" istakao je Kovačević.

Novosađani se nakon 11 odigranih utakmica u domaćem prvenstvu nalaze na drugoj poziciji superligaške tabele sa samo dva boda zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom od koje su pretrpeli i jedini poraz u šampionatu.

"Iskreno, kada sam se vraćao u Vojvodinu, nisam očekivao da ćemo imati ovakve rezultate. Potajno sam se nadao da možemo da ostvarujemo pobede i budemo pri vrhu, ali ovo je stvarno super" poručio je Kovačević.

Utakmica između Mladosti i Vojvodine trebalo bi da bude odigrana u nedelju od 17 časova na stadionu u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Archie
Wednesday, 12.10.2016
15:34

Bilo bi još bolje da nije bilo onog sumnjivog drugog poluvremena protiv Zvezde, kao i sumnjive duge pauze pre njega.