Kostobrani su bitni, pitajte Bosančića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.02.2015.
14:47
Izvor: Sportske.net

Miloš Bosančić će biti u protokolu za prvu prvenstvenu utakmicu u prolećnom delu sezone a tome ima da zahvali kostobranu koji mu je sačuvao nogu u duelu sa BATE Borisovim.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak su počeli pripreme za prvi takmičarski meč u 2015. godini koji ih narednog ponedeljka čeka u Nišu.

Za duel sa Radničkim stručni štab neće moći da računa na povređene Aleksandra Lukovića i Sašu Stojanovića a lako je moglo da se desi da i Miloš Bosančić ostane van stroja.

Bivši fudbaler Partizana dobio je jak udarac u završnici prvog poluvremena poslednje kontrolne utakmice na pripremama u Antaliji pa je zbog bolova napustio igru na samom početku drugog dela.

Srećom, kostobran je poslužio svrsi inače bi noga Miloša Bosančića bila u gipsu.

"Dobro sam prošao, a jak kostobran mi je spasio nogu. Da me je udario niže svakako da ne bih mogao da hodam. Ovako par dana i vraćam se treninzima" rekao je Bosančić.

Medicinska služba FK Crvena zvezda sanirala je povredu još u Antaliji pa Bosančić poslednje trninge pred duel sa Radničkim čeka sa flasterima preko posekotine koju je izazvao grub prekršaj igrača BATE Borisova.

Bosancic noga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dsbgbg
Tuesday, 17.02.2015
16:49

Nikakav igrac Bosancic,neka ide sto se mene tice..uopste ne volim tog igraca !