Kostić: "Srbija mora na Mundijal"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.03.2016.
11:43
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Kragujevčanin koji u dresu Štutgarta pruža sjajne partije poručuje da nacionalni tim mora da se izbori za plasman na Mundijal u Rusiji.

Beta/AP Photo/Ronald Zak
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

Uoči prijateljskih utakmica koje će reprezentacija Srbije odigrati krajem meseca protiv Poljske i Estonije, prvotimac Štutgarta Filip Kostić ističe da se jako raduje novom okupljanju "Orlova".

"Iza mene su vrlo dobre partije, golovi i asistencije u Bundesligi i zbog svega toga naravno da mi je samopouzdanje na visokom nivou. Veoma se radujem novom reprezentativnom okupljanju, odlično se osećam i spreman sam da dam maksimum za tim" kaže Kragujevčanin.

Sjajni fudbaler Štutgarta do sada je odigrao pet utakmica u dresu sa nacionalnim grbom, a sjajne partije koje pruža u Bundesligi moraće da opravda u reprezentaciji.

"Imam veliku želju da u dresu Srbije potvrdim dobru formu i da se nametnem dobrim partijama. Predstoje nam dve utakmice u kratkom vremenskom roku, a kao i svaki reprezentativac, motiva imam na pretek" dodaje Kostić.

Srpski internacionalac objasnio je kako atmosfera u nacionalnom timu mora da se podigne na viši nivo uoči početka kvalifikacija za Mundijal u Rusiji na koji "Orlovi" jednostavno moraju da se plasiraju.

"Moram da priznam da sam veliki optimista po pitanju plasmana na Svetsko prvenstvo. Mi smo fudbalska nacija i smatram da Srbija jednostavno mora da se plasira na Mundijal" zaključio je Kostić.

Reprezentacija Srbije krajem meseca igra dve prijateljske utakmice protiv selekcija Poljske i Estonije. Do početka kvalifikacija za Mundijal "Orlovi" će imati još nekoliko provera a onda ćemo videti da li ponovo slušamo prazne priče ili je zaista došlo vreme da Srbija ode na veliko takmičenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 20.03.2016
13:37

Rajkovic- Gajic, Spajic, Nastasic, Antonov- Zivkovic, M-Savic, Matic, Kostic- Ljajic- Stojiljkovic. Jovanovic- Stojkovic, Maksimovic, Babic (Veljkovic), Obradovic- Srnic, Grujic/Gudelj, Maksimovic, Sulejmani- Markovic (Djurdjic/Djuricic- ovaj drugi u malo povucenijoj varijanti), Mitrovic. Treci golman: Dmitrovic. Tosic i Srnic da se bore za mesto.

avatar
6XAVI
Sunday, 20.03.2016
13:31

Mozda i odemo kad se struktura saveza promjeni do tada vrhovni vladar naseg fudbala odlucuje ko ide i kad i gdje.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 20.03.2016
13:25

Zasto, admine? Zelim da mi odgovoris kao sto si odgovorio Forlanu pre neki dan...

avatar
RVT: NEVER OUTGUNNED
Sunday, 20.03.2016
13:07

Rajkovic- Gajic, Spajic, Nastasic, Antonov- Zivkovic, M-Savic, Matic, Kostic- Ljajic- Stojiljkovic. Dmitrovic- Stojkovic, Maksimovic, Babic (Veljkovic), Obradovic- Tosic, Grujic/Gudelj, Maksimovic, Sulejmani- Markovic (Djurdjic/Djuricic- malo povucenije pozicioniran), Mitrovic. Treci golman: Jovanovic.

avatar
John Cena
Sunday, 20.03.2016
13:03

Uvek nesto moramo i igraci pricaju kako su motivisani i sve, a posle neuspeha u kvalifikacijama, kazemo sledece su nase. I tako u sve krug

avatar
RVT: NEVER OUTGUNNED
Sunday, 20.03.2016
13:00

Otkad postoji nasa zemlja (kako god se ona zvala, a nema kako se nije zvala:-D) i otkad se igraju i SP i EP, mi pre ovoga sad EP NIKAD nismo propustili 3 velika takmicenja zaredom. Tele mora da ode!!!

avatar
Anti Beogradjani
Sunday, 20.03.2016
12:54

hahaha koja sala...Kakav vic.Dok je toleta i njegove bande nema nista od reprezentacije.