Kostić: "Neuspeh sve osim pobeda"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.10.2016.
18:58
Izvor: Beta

Srpski fudbaler Filip Kostić rekao je da reprezentaciju čekaju dve veoma bitne utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, u kojima se nada pobedama.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Prvi rival u oktobarskim utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo biće Moldavija u četvrtak, a potom Austrija u nedelju.

"Nijedan protivnik u grupi nije lak. Biće teško i u Moldaviji, ali ćemo dati maksimum i nadamo se pobedi. Očekuju nas dve teške utakmice. Ova nedelja je stvarno bitna za nas. Sve osim pobeda je neuspeh", rekao je Kostić novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija je na početku kvalifikacija prošlog meseca igrala nerešeno (2:2) sa Republikom Irskom, a Kostić je zadovoljan bodom.

"Bodom možemo da budemo zadovoljni. U toj utakmici smo morali da se adaptiramo i uigravamo i mislim da će sve biti bolje u nastavku", kazao je Kostić.

Krilni fudbaler Hamburga je bio strelac u duelu sa Irskom, a kako je rekao, potrudiće se da to ponovi i u narednim utakmicama.

Posle utakmice protiv Moldavije, Srbija će se 9. oktobra sastati sa Austrijom, reprezentacijom koju Kostić dobro poznaje.

"Austrija je bila dobra u prošlim kvalifikacijama, poznajem tu ekipu. Prošle sezone sam igrao u Štutgartu sa Florijanom Klajnom i Martinom Harnikom, koji su jako dobri igrači", rekao je Kostić.

Srbija će u četvrtak gostovati Moldaviji u Kišinjevu, a potom će tri dana kasnije u Beogradu dočekati Austriju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ljutica1
Tuesday, 04.10.2016
09:17

6 boda ili ćao

avatar
Del-Boy-Trotter
Tuesday, 04.10.2016
00:15

tako se govori Filipe, care! a ne ono tipa opasan protivnik, bice jako tesko hmmm pa videcemo..neznam hmm mislim mmm pa imaju ovoga onoga u timu..mutavljenje...ti sto su tako govorili za Irsku i druge ekipe pre nje, cinili su to samo zato da bi posle mogli lakse da se odreknu odgovornosti nakon gubljenja bodova i da mogu pokazati tu nasu cuvenu non salanciju i manikenisanje po terenu... nijedna ekipa u nasoj grupi ne zasluzuje da se uvelicava, pa i taj Vels nista nije mnogo jaci od onoga koga smo pobedjivali...Nasa ekipa po pojednicima gledano ne zasluzuje da se nakon 2:1 povlaci nego da rastavi protivnika na komade i to bez ikakve drskosti....Srecno Momci!

avatar
Vesely
Monday, 03.10.2016
23:25

E na šta smo spali... Sećam se kvalifikacija za SP 2010... Protiv Austrije za 9 min 3 gola u sred Beča... U Beogradu ih kasnije rutinski dobili...A onda oni za 6 godina toliko napreduju, a mi toliko padnemo, da oni još budu favoriti po svim kladionicama, a mi se samo silimo kako smo najjači i kako samo treba da budemo na nivou... Pa koji je to nivo, kada protiv slabijih timovima izvučemo bod, a protiv jačih izgubimo?! Počnemo da pobeđujemo na kraj kvalifikacija kada nikome nije bitan rezultat... Maksimum u naredna dva meča će biti 4 bodova.... A biće mi drago da me demantuju pa da oba puta pobede...

avatar
RadovanRD
Monday, 03.10.2016
19:40

Moldaviju cmeo da dobijemo ali ce nas zato Austrija poniziti, da se ne lazemo..

avatar
dushanseelny
Monday, 03.10.2016
22:29

To je taj pobednicki duh!

avatar
RadovanRD
Tuesday, 04.10.2016
00:22

Realan duh :) tesko da pozeraj iz nase reprezentacije moze nesto da uradi...

avatar
Joey Barton
Monday, 03.10.2016
19:38

Realno ako ne osvoje barem 4 boda . Ostatak kvalifikacija je gubljenje vremena.

avatar
jv
Monday, 03.10.2016
19:00

To je stav! Idemo po 6 bodova.