Kostić: ''Ćurčić ima ključ za uspeh ove reprezentacije!''

Autor: Milovan Longinov
petak 25.03.2016.
15:27
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Reprezentativac Srbije Filip Kostić pohvalio je rad Radovana Ćurčića.

laczynaspilka.pl
laczynaspilka.pl

Povezane vesti

Kod selektora Ćurčića je debitovao u mladoj reprezentaciji a onda bio jedan od najzaslužnijih za eliminaciju dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope, Španije u Kadizu.

Sudbina je htela da kod Ćurčića debituje i u A reprezentaciji, naravno posle sjajnih partija u dresu Štutgarta u Bundesligi.

“Ne znam šta ko priča okolo, ali meni Ćurčić odgovara i sviđa mi se saradnja sa takvim stručnjakom. Ćurčić ima ključ za uspeh ove reprezentacije”
, naglasio je Kostić, a prenosi sajt FS Srbije.

On nije želeo da dublje analizira prethodne rezultate selekcije kada nije bio tu.

“Ne bih mogao da ulazim u detalje i mnogo da pričam, jer nisam bio tokom celih kvalifikacija sa ovim timom. Srećan sam što sam ovde, radujem se svakom okupljanju reprezentacije i budite uvereni da uvek dajem svoj maksimum kada igram za Srbiju”, ističe Kostić.

On veruje da rezultat neće izostati na meču protiv Estonije.

“Svaka reprezentacija ima određeni kvalitet. Mislim da ćemo ih pobediti ako budemo odigrali na istom nivou kao protiv Poljske. Odnos prema igri kao protiv Poljske je recept, a ovoj reprezentaciji nedostaje samo rezultat. Doći će i on, samo treba malo strpljenja. Odlična je atmosfera u ekipi, u svlačionici, pa i u hotelu. Potrebna nam je samo jedna pobeda za potpun utisak”, zaključio je Filip Kostić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
slaninar
Saturday, 26.03.2016
09:01

ovi reprezentativni nisu pobednici, selektor nije pobednik. mi se nadamo pobedi protiv estonije, ej, nadamo!!! smesno, da ste pravi pitali bi ste se kolika ce biti gol razlika samo u pobedi. nema tu zelje, samopouzdanja, prkosa... mi ne igramo za drzavu kao ostale reprezentacije...

avatar
LuckyStrike
Friday, 25.03.2016
17:50

ovaj Curcic je za R.Antica malo dete... igra protiv poljske sa 3 beka covek :D dobro sta ce neka njegova filozofija... treba to sve da se smeni pocev od toleta... da se dobedu novi ljudi da se dotera reprezentacija pa tek onda kad sve bude kako treba da se napravi nacionalni stadion od jedno 80000 mesta pa da i finale lige sampiona gledamo u Beogradu... sto imam bujnu masto.. nema nista odo ovoga :)

avatar
Zoran Vukic
Friday, 25.03.2016
17:41

izgubijo kljuc u bunkeru

avatar
Nikola193
Friday, 25.03.2016
17:25

https://www.youtube.com/watch?v=RR5LdBNiwP4

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Friday, 25.03.2016
16:32

Uf, pobedicete Estoniju, koje ste vi face!!! Nemoj uopste vise da pricas, ne ide ti to bas jer odavno nisam procitao gluplju izjavu! Takvim strucnjakom Hahaha

avatar
Bomb@$
Friday, 25.03.2016
17:36

Sta zna djete sta je 100 kila :D

avatar
RamboBabaManUtd
Saturday, 26.03.2016
10:39

Verovao ili ne, plasim se da nas Estonija ne izblamira kao niko do sad...

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Friday, 25.03.2016
17:47

Znace on sta su milioni evra, ali nemoj da mi glumi Ajnstajna:-D