Kosović: "Bitno je da Partizan ruši redom"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.05.2017.
19:08
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Vezni fudbaler Partizana Nebojša Kosović kazao je da mu pohvale za dobro izdanje u duelu sa Napretkom prijaju ali da je uspeh ekipe na prvom mestu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u nedelju su upisali novi prvenstveni trijumf koji ih ostavlja u trci za šampionskom titulom. Crno-beli su u drugom poluvremenu srušili kruševački Napredak i tako vezali 31 utakmicu bez poraza.

"To je zaista veliki niz. Mislim da ljudi i nisu svesni koliki je to uspeh i koliko je zapravo teško igrati svaku utakmicu sa saznanjem da se samo pobede broje i da alternativa ne postoji" kaže Nebojša Kosović.

Partizan je u domaćem prvenstvu i Kupu nanizao 27 pobeda i 4 remija, a niz nepobedivosti započet je 27. avgusta prošle godine.

"Da bi jedna ekipa to ostvarila mora da poseduje ozbiljan kvalitet, što mi svakako imamo, i da ozbiljno radi svaki dan bez izuzetka" dodaje Kosović.

Crnogorski internacionalac postigao je gol u trijumfu nad Napretkom, ali posle svega u prvi plan ističe kolektiv i to što Partizan nastavlja borbu za trofeje.


"Najviše sam ponosan što smo mi svi igrači zajedno složni da u nekoj našoj borbi stvorimo jak Partizan. To se oseća, zna, vidi i nešto što se podrazumeva u našoj svlačionici i da niko ne pomene na glas. Bitno je da Partizan ruši sve redom! Partizan u bilo kom takmičenju igra maksimalno motivisano i uvek na pobedu" rekao je Kosović.

Narednu takmičarsku utakmicu crno-beli igraju u gostima protiv Javor Matisa, što će biti pretposlednje gostovanje Partizana u tekućoj sezoni.

"Ivanjica je uvek jako teško gostovanje, ali opet ponavljam, Partizan uvek ide na pobedu i daćemo  sve od sebe da tako i bude" zaključio je Kosović.

Četiri kola pre kraja prvenstva Partizan je bodovno izjednačen sa vodećom Crvenom zvezdom koja ima prednost zbog činjenice da je ligaški deo sezone završila na prvom mestu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 02.05.2017
19:20

Partizan za čast fudbala u Srbiji - Partizan šampion 2016/17! Ne samo Boaći, engleski mediji im se smeju.