Kosanović: "U Nišu nas čeka ozbiljan posao"

Autor: Beta Beta
subota 02.05.2015.
16:31
Izvor: Beta

Strateg Novog Pazara Milorad Kosanović ocenio je da njegovu ekipu čeka ozbiljan posao na gostovanju u Nišu sa kojeg ni najbolji klubovi u ligi nisu uspeli da odnesu čitav plen.

fknovipazar.rs
fknovipazar.rs

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da njegove fudbalere čeka ozbiljan posao u gostima u Nišu, protiv Radničkog, u 26. kolu Superlige Srbije.

"Radnički igra sve bolje u ovom delu prvenstva. Ranije su teške utakmice uglavnom gubili, sada ih dobijaju. Očekuje nas ozbiljan posao, ali imamo svoju računicu. Idemo da odigramo dobro i pokušamo napraviti što bolji rezultat", rekao je Kosanović.

Novi Pazar je slavio na poslednja tri gostovanja i zauzima četvrto mesto u elitnom takmičenju sa 40 bodova. S druge strane, Radnički je neporažen u deset uzastopnih utakmica pred svojim navijačima i drži 11. poziciju na tabeli sa 29 bodova.

Milorad Kosanović zbog kartona neće moći da u Nišu računa na Miloša Tintora i Predraga Pavlovića, dok je Vuk Sotirović povređen.

"Još nekoliko igrača se žali na povrede, ali verujem da će igrati. Dobili smo dosta batina i kartona u prošlom kolu protiv Napretka, pa su se javili kadrovski problemi kakve ranije nismo imali. Verujem da ću, ipak, moći da sastavim kvalitetan tim", kazao je Kosanović.

Utakmica Radničkog i Novog Pazara počinje u nedelju u 17 časova na "Čairu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke