Kosanović u Borcu do kraja godine

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.11.2015.
16:44
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Čačka pronašao je privremeno rešenje na mestu šefa stručnog štaba imenovanjem Milorada Kosanovića za naslednika Nenada Lalatovića.

slovenskenovice.si
slovenskenovice.si

Povezane vesti

Drugoplasirana ekipa na tabeli Superlige Srbije ostala je početkom nedelje bez trenera koji je podneo ostavku i preselio se na stadion "Karađorđe".

Čelnici Borca bili su prinuđeni da reaguju ekspresno, a Milorad Kosanović pristao je da do kraja godine preuzme kormilo ekipe kako bi pomogao prijateljima.

"Nisam mogao da odbijem poziv prijatelja mada sam rešio da se odmorim od fudbala dok ne pozavršavam neke svoje jako bitne privatne poslove u Novom Sadu" kazao je Kosanović na "Novosti".

Bivši trener Crvene zvezde vodiće "Zebre" sa Zapadne Morave do kraja prvog dela sezone, odnosno na predstojećih pet utakmica u Superligi i jednoj koja Čačane očekuje u osmini finala nacionalnog Kupa.

"Ja zaista u ovom trenutku ne mogu da kažem, bez obzira kakvi će biti rezultati hoću li ostati u Čačku do kraja sezone ili ne. To sam rekao i sportskom direktoru Slobodanu Iliću, da sve bude čisto. Dogovorili smo se da budem na klupi preostalih pet utakmica, jer valja završiti taj, prvi deo posla, a posle, videćemo..." istakao je Kosanović.

Prvi trening sa novim šefom struke fudbaleri Borca će odraditi u ponedeljak a Kosanovićev debi na klupi zakazan je za 29. novembar kada na stadion kraj Morave stiže Radnik iz Surdulice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke