Kosanović traži maksimum za kraj

Autor: Beta Beta
utorak 09.12.2014.
14:58
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da će njegovi fudbaleri dati sve od sebe da ostvare povoljan rezultat u poslednjoj utakmici prvog dela prvenstva.

slovenskenovice.si
slovenskenovice.si

Povezane vesti

Zaostali duel 13. kola Super lige Srbije izmedju Voždovca i Novog Pazara igraće se sutra od 13.00, a odlukom Zajednice superligaša, po preporuci MUP-a Srbije, na stadionu beogradskog kluba neće biti publike.

"Ne znam kako će se utakmica završiti, ali idemo da odigramo do kraja. Pružićemo trenutni maksimum i pokušati da završimo jesen na najbolji mogući način", rekao je Kosanović radiju Sto plus.

Ova utakmica je ranije odložena, pošto je dan pre njenog prvobitnog termina, a uoči košarkaške utakmice Galatasaraj - Crvena zvezda, u Istanbulu ubijen navijač crveno-belih Marko Ivković.

Novi Pazar je trenutno peti na superligaškoj tabeli sa 22 boda, dok je Voždovac na 13. mestu sa sedam bodova manje.

"Voždovac dobro igra u poslednje vreme i pobeđuje. Nije lako odupreti im se, pogotovo na drugoj vrsti podloge, na veštačkoj travi, ali učinićemo sve što možemo", najavio je Kosanović.

Pazarci će biti oslabljeni neigranjem povredjenih Bruna Oliveire de Matoša, Žarka Udovičića, Bojana Đorđevića i Vladimira Otasevića, kao i Miloša Tintora koji odrađuje kaznu zbog isključenja na utakmici protiv Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke