Kosanović: "Sve je rečeno, sada se mora dalje"

Autor: Beta Beta
petak 27.02.2015.
17:42
Izvor: Beta

Strateg FK Novi Pazar Milorad Kosanović kazao je da incident sa početka nedelje mora da bude arhiviran kako bi ekipa bila fokusirana na duele koji slede.

slovenskenovice.si
slovenskenovice.si

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da će njegovi fudbaleri pokušati da zaborave na probleme i da će odigrati najbolje moguće protiv Čukaričkog u 17. kolu Superlige Srbije.

"Neprijatna situacija sa Žarkom Udovičićem sve je potisnula u drugi plan, ali moramo dalje. Rečeno je sve što je trebalo. Radili smo maksimalno dobro u datim uslovima, probaćemo da sutra odigramo najbolje što možemo", rekao je Kosanović radiju Sto plus.

"Mislim da smo dovoljno jaki da probleme ostavimo iza nas, kad već na to uticati ne možemo", dodao je on.

Novi Pazar je dospeo u žižu pre četiri dana, kada su huligani u svlačionici tog superligaša pretili pištoljem igraču Žarku Udovičiću. On je u prošlom kolu, u porazu Pazara na Banjici (0:1), promašio jedanaesterac u 83. minutu.

"Ne možemo svako jutro ustajati s tim problemom, moramo se okrenuti obavezama. Taj slučaj je u rukama državnih organa i neka oni rade svoj posao. Naravno da imaju našu punu podršku", naglasio je Kosanović.

Čukarički je treći u Superligi Srbije sa 31 bodom, dok je Novi Pazar na šestom mestu sa osam bodova manje.

"Igraju kvalitetan i čvrst fudbal, prave rezultate. Dobro su otvorili proleće, sigurno da žele da nastave u istom ritmu. Mi ćemo pokušati da ih onemogućimo da ostvare želje, ali videćemo po koga će se stvari dobro završiti", kazao je Kosanović.

Osim Udovičića, za sastav ne konkurišu i Ekvadorci Hoze Luis Gutijerez Bastidas i Hoze Džekson Mina Borha, koji stiču pravo nastupa od sledećeg kola. S druge strane, posle nerealizovanog transfera u slovački Spartak iz Trnave, u tim se vratio Admir Kecap.

"Ovi ostali su tu, nemamo neki veliki izbor. Vratio se Kecap, koji je prilično umoran od dugog puta. Videćemo, možda ne počne utakmicu, ali može mnogo da pomogne", ocenio je Kosanović.

Utakmica između Novog Pazara i Čukaričkog igraće se u subotu od 14.30, a zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije na tribinama "Gradskog stadiona" neće biti publike.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke