Kosanović: "Nemamo razloga za strah"

Autor: Beta Beta
sreda 18.02.2015.
16:09
Izvor: Beta

Iskusni strateg Novog Pazara Milorad Kosanović ocenio je da ekipa neće biti slabija u odnosu na jesenji deo sezone te da igrači nemaju razloga da strahuju od onoga što sledi.

slovenskenovice.si
slovenskenovice.si

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da taj klub u nastavku Superlige neće biti slabiji nego u prvom delu sezone, posle kojeg zauzima peto mesto na tabeli.

"Trenirali smo najkvalitetnije moguće, a šta će od toga da izađe, videćemo na terenu. Mislim da ulazimo spremni i raspoloženi, a bitno je da nismo slabiji nego jesenas. Nemamo čega da se plašimo i jedva čekamo da takmičenje krene", rekao je Kosanović.

Novopazarci su najveći deo zimskih priprema obavili u hrvatskom Novigradu, a za to vreme odigrali su četiri kontrolne utakmice.

"Možda bi bilo bolje da smo imali test više, ali verujem da je dovoljno. Sigurno je da zbog toga nećemo pružati slabije partije. Ove nedelje smo mogli da igramo po blatu ili veštačkoj travi, što donosi opasnost od povreda", ocenio je Kosanović.

Kosanović je izrazio zadovoljstvo aktivnošću kluba u prelaznom roku. Od standardnih prvotimaca otišao je najbolji strelac ekipe Admir Kecap, dok su angažovana osmorica novih igrača.

"Zimski prelazni rok je nužda, gde treba da se rešiš balasta i dovedeš fudbelere koji mogu da podignu kvalitet tima. Niko se ne odriče dobrog igrača, ako ne mora, pa sa mogućnosti sužene. U datim okolnostima, maksimalno smo iskoristili minuli transfer period", kazao je Kosanović.

Superliga Srbije biće nastavljena u subotu, utakmicama 16. kola, a Novi Pazar će od 13.30 gostovati Radu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dushan
Wednesday, 18.02.2015
18:03

Tesko bez Ragipovica! Keno majstore!!!

avatar
fc Partizan/fc Inter
Wednesday, 18.02.2015
20:05

Koga nema bez njega se može, i mora :-) nema brige dok su tu Jevtovic, i Rusmir a i ekvadorac ovaj novi szo je stigao, Kenan nije imao kondicije i cesto je pravio nepotreban faul iako je bio pravi Fighter(borac)na terenual jbg, njegovo vrijeme je prošlo.