Kosanović: "Maksimalnim zalaganjem do uspeha"

Autor: Beta Beta
petak 20.02.2015.
15:48
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je danas da poštuje mladost i takmičarski pristup Rada, ali da će njegovi fudbaleri maksimalnim zalaganjem pokušati da ostvare povoljan rezultat.

slovenskenovice.si
slovenskenovice.si

Povezane vesti

Utakmica između Rada i Novog Pazara igraće se u subotu od 13.30 na Banjici, u 16. kolu Super lige Srbije.

"Pripreme su bile dobre i interesantne, ali bez takmičenja nema adrenalina. U ovom momentu imam na raspolaganju najveći deo tima iz jesenje polusezone, nekoliko novajlija koji mogu da igraju, a postoje i problemi s nekim igračima. Ne mogu reći da nećemo biti standardni, možda je preciznije da nećemo biti kompletni onako kako sam zamišljao", rekao je Kosanović novinarima Novom Pazaru.

Posle polovine prvenstva, Novi Pazar je peti na tabeli sa 23 boda, dok je Rad na 10. mestu sa sedam bodova manje.

"Sve utakmice u ligi su podjednako teške, nema velike razlike izmedju timova iz gornjeg i donjeg dela tabele. Morate biti maksimalno spremni i koncentrisani, a za uspeh, posebno u gostima, neophodna je sportska sreća. Tako će biti i sutra u Beogradu", kazao je Kosanović.

On je najavio da će Pazarci biti lišeni pomoći Slobodana Vukovića, verovatno i žarka Udovičića.

"Vuković je platio danak rada na tvrdim terenima, pa ne bih da rizukujem, dok je pitanje šta će biti sa Udovičićem. Imamo odredjene igrače koji još nisu licencirani, kao i neke koji još nisu ušli u sistem. Probaćemo to da rešavamao kroz prvenstvo, što brže možemo",
rekao je Kosanović.

Od igrača koji su pristigli tokom zimske pauze, izdvojio je Željka Đokića, Miroljuba Kostića i Filipa Arsenijevića.

"Oni su pokazali da imaju kvalitet za Pazar. 'Stranci' (iz Ekvadora i Brazila) su tek došli, pa treba vremena da se to malo bolje pogleda", ocenio je Kosanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke