Kosanović: "Dok sam trenirao Vošu, nisu dozvoljavali da Partizan izgubi"

Autor: Beta Beta
petak 28.11.2014.
17:29
Izvor: Beta

Trener FK Novi Pazar Milorad Kosanović izjavio je da u vreme dok je trenirao Vojvodinu nije postojala mogućnost da Partizan izgubi jer se radilo o vremenu Mirka Marjanovića.

slovenskenovice.si
slovenskenovice.si

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović izjavio je da njegove fudbalere očekuje ozbiljan posao na domaćem terenu protiv Partizana, ali da tu utakmicu treba da prihvate kao izazov i mogućnost za proveru svojih mogućnosti.

"Imamo lepu rezultatsku seriju i dobru atmosferu u timu. Ne postoji imperativ osvajanja ili gubljenja bodova, nemamo pritisak te vrste, pa ova utakmica treba da nas obraduje. Proverićemo koliko možemo da se suprotstavimo našem najboljem timu, koji jedini u zemlji ima reprezentativce, i to čak petoricu", rekao je Kosanović radiju Sto plus.

Novi Pazar u nedelju dočekuje Partizan u 14. kolu Superlige Srbije. Ekipa Milorada Kosanovića je šesta na tabeli s 20 bodova i utakmicom manje, dok su crno-beli, s 34 boda, lideri prvenstva.

"Brine me što smo imali tri nedelje pauze, što nije dobro. One planirane dve su nam odgovarale, ali nedelja koju su nam 'naturili', ne znam čijom odlukom, stvorila nam je problem. Bez obzira na sve, imaćemo najveću želju da se svih 90 minuta takmičimo i pokušamo da napravimo rezultat", kazao je Kosanović.

"Očekujem lep ambijent na tribinama. Koliko poznajem ovaj grad i ljude, siguran sam da neće biti problema", dodao je trener Novog Pazara.

On je rekao da je kao trener Crvene zvezde imao uspešan bilans s crno-belima, a da je predvodeći Vojvodinu ostvario više poraza.

"Dok sam trenirao Vojvodinu, nisu dozvoljavali da Partizan izgubi. Bilo je to vreme Mirka Marjanovića. Imali su strašan tim, to je ona prva generacija Ljubiše Tumbakovića sa Predragom Mijatovićem, Slavišom Jokanovićem, Gordanom Petrićem, Brankom Brnovićem, Zoranom Mirkovićem. Posle njih, došli su Savo Milošević, Albert Na], Dragan Ćirić, sve dobri momci i sjajni igrači", rekao je Kosanović.

Trener Pazaraca neće računati na Žarka Udovičića koji odrađuje kaznu zbog žutih kartona, dok su Vladimir Otašević i Bojan Đorđević zbog povreda ranije završili jesenju polusezonu.

Kako je saopštio generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać, utakmici neće prisustvovati navijači Partizana.

On je dodao da će, uprkos najavama da bi severna tribina mogla da bude zatvorena zbog kazne koju je Pazarcima izrekla Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, sva tri sektora biti otvorena za gledaoce.

"Doneta je disciplinska mera kojom će na dve utakmice severna tribina biti zatvorena za navijače. Razlog je prekomerena upotrebe pirotehnike na utakmici s Borcem, kada je povređen golman Čačana. Nismo pismeno obavešteni o toj odluci, na koju imamo pravo žalbe i žalićemo se, pa se iz tog razloga kazna ne može odnositi na nedeljni duel", objasnio je Korać.

Utakmica Novog Pazara i Partizana igra se u nedelju od 13.00.

Prodaja ulaznica za utakmicu koja će se igrati u nedelju od 13 časova na Gradskom stadionu počela je danas, a njihova cena je između 200 i 600 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Friday, 28.11.2014
19:09

Ko nije dozvoljavao Vojvodini ili bilo kome da pobedi Partizan, Mirko Marjanović nije dozvoljavao? Pa kako te nije sramota? Vojvodina je poslednji put bila prvak države dok je Mirko Marjanović bio u IO Partizana, to je bilo 89', zatim je Crvena zvezda bila trostruki uzastopni prvak 90', 91' i 92' i tek onda dve titule Partizana 93' i 94' kao što sam kažeš Partizan sa igračima koji su se dokazali u svetskom fudbalu, znači kad Partizan ima u svom timu sve same buduće reprezentativce i bude ubedljivo najjači onda vama neko nije dozvoljavao, a kad vi osvajate titule onda je to normalno...sramtna izjava i to pred meč protiv Partizana. sportske.net su objavile jednu vest gde smo videli kako Crvena zvezda daje neregularan gol u derbiju Partizanu dok Mirko Marjanović sedi na tribinama "Marakane" eto tako Partizan nije dozvoljavao da ga pobede!

avatar
Gorann
Friday, 28.11.2014
20:19

Isto tako ti lupas da pojedini guraju Zvezdu pa ti se onda svi smejemo

avatar
Povratak kralja BAN2
Saturday, 29.11.2014
12:04

To o čemu ja pričam je dokumentovano snimcima, a to o čemu Kosanović priča ne postoji, čak je suprotno ono o čemu priča.
ps Ne pojedini nego skoro svi se trude da Crvena zvezda bude što povlašćenija, svaku u svojoj oblasti.