Kosanović: "Biće lakše nakon prve pobede"

Autor: Beta Beta
subota 14.03.2015.
20:03
Izvor: Beta

Strateg FK Novo Pazar Milorad Kosanović veruje da će njegova ekipa nakon prve prvenstvene pobede u 2015. godini igrati znatno bolje u nastavku sezone.

fknovipazar.rs
fknovipazar.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Milorad Kosanović izjavio je da očekuje da će njegovoj ekipi biti lakše u nastavku prvenstva, posle današnje pobede nad OFK Beogradom od 3:1 u utakmici 19. kola Superlige Srbije koja je odigrana bez publike.

"Videli smo lepe akcije i kombinacije, ali najvažnija je želja da se korektno igra fudbal i ne udara lopta nasumice. Za nas je utakmica bila teška, ne samo iz razloga što je protivnik odličan, već zbog toga što još od utakmice s Partizanom radimo u nefudbalskom ambijentu. To je ostavilo traga. Nadam se da će posle pobede nad ovako dobrim timom stvari biti lakše po nas", rekao je Kosanović.

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su na svom terenu OFK Beograd sa 3:1 i napredovali do petog mesta na tabeli sa 27 bodova, dok je OFK Beograd na sedmoj poziciji sa 26 bodova.

Trener ekipe sa Karaburme Dejan Đurđević izjavio je da OFK Beograd bio značajno oslabljen, ali da su igrači uložili maksimalan napor po teškom terenu.

"Odlična utakmica u sumornom ambijentu, bez publike i po očajnom terenu. Momci su se trudili da to liči na fudbal, u čemu su uspeli. Nedostajala nam je težina i dubina u napadu, ali smo i tako oslabljeni odigrali vrlo korektno. Dotukla nas je kontra domaćina kod vođstva od 2:1. Moraćemo da potražimo bodove na narednim utakmicama", kazao je Đurđević.

Novi Pazar će u 20. kolu igrati u Lučanima protiv Mladosti, dok će OFK Beograd biti domaćin Borcu iz Čačka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke