Kosan zacrtao cilj: ''Pobediti Nišlije!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.05.2016.
15:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Borca iz Čačka Milorad Kosanović rekao je danas da njegova ekipa ima imperativ pobede u predstojećem duelu protiv Radničkog iz Niša.

Betaphoto/BranislavBožić/Mo
Betaphoto/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Utakmicama 34. kola sutra se nastavlja Super liga Srbije, a fudbaleri Borca dočekuju Radnički iz Niša.

"Pred nama je utakmica sa više izazova, a prvi je da posle dužeg niza zabeležimo pobedu i tako na pravi način krenemo u finiš prvenstva. Borac već dugo ne zna za pobedu, a ona se u ovom trenutku nameće kao veliki izazov, da ne kažem imperativ", rekao je Kosanović, objavljeno je na sajtu Borca.

"Igramo protiv tima koji, takođe, ispred sebe ima izazov pobede, jer je u ovom trenutku najbliži četvrtoj poziciji koja vodi u Evropu. Sve to nagoveštava veliku borbu na terenu. Neće nikako biti lako, ali verujemo u svoj kvalitet", rekao je Kosanović, koji je prošlog vikenda ponovo seo na klupu čačanskog kluba.

Borac je sedmi na plej-of tabeli sa 23 boda, dok je Radnički četvrti sa 29.

"Još 15 bodova je u opticaju i tvrdim da nijedan od timova sa kojima ćemo igrati nije bolji od nas, a ni Borac nije bolji od njih. Sve je otvoreno i očekujem da damo svoj trenutni maksimum, što će možda biti dovoljno za pozitivan ishod", rekao je Kosanović.

Dobra vest za Kosanovića je što su svi igrači u opticaju, jer nema povređenih i suspendovanih zbog kartona.

''Moram reći da nam problem pravi što su maltene sve dosadašnje utakmice igrali isti igrači, pa nemam nekih velikih mogućnosti za eventualne rokade.

Velikom disciplinom i odgovornošću možemo parirati timu čija svakako najveća snaga leži na sredini terena.

Imamo jasan cilj pred sobom i zadovoljan sam kako smo radili proteklih par dana. U dobroj atmosferi očekujemo utakmicu nakon koje će mnogo toga biti jasnije"
, rekao je Kosanović.

On je, na kraju, pozvao navijače da pomognu njegovoj ekipi u sutrašnjoj utakmici.

"Vidimo da će i vremenski uslovi biti teški, ali uprkos tome pozivam navijače Borca da prepoznaju bitan trenutak i budu maksimalno uz klub i tim, jer se sada rešava sezona, koja je po svim parametrima do sada bila uspešna", rekao je Kosanović.

Utakmica između Borca i Radničkog igra se sutra na Gradskom stadionu od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke