Kordić najavljuje novu Vošinu pobedničku seriju!

Autor: Beta Beta
sreda 02.11.2016.
13:43
Izvor: Beta

Golman Vojvodine Marko Kordić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa od utakmice protiv Radnika započeti novu pobedničku seriju u fudbalskoj Superligi Srbije.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina u petak dočekuje Radnik u prvom meču 15. kola Super lige Srbije.

"Radnik nam je dužnik iz prošle sezone, pošto su nas pobedili i kod nas i kod njih. Svakako da želimo da im se, da se tako izrazim, 'osvetimo' za poraze iz prošlog prvenstva i da ćemo od prve sekunde dati sve od sebe kako bismo zabeležili trijumf. Verujem da pobeda neće izostati i da ćemo ponovo ući u onu našu pobedničku seriju",
rekao je Kordić za sajt kluba.

Ekipa Nenada Lalatovića je u prošlom kolu izgubila od Radničkog u Nišu.

"Loše smo ušli u utakmicu i nismo radili ono što je šef tražio od nas, odnosno ono što smo se dogovorili pre meča. Potom nas je dodatno uzdrmao i crveni karton, a na poluvremenu, rekli smo da moramo da probamo makar da izjednačimo, ako već ne možemo da pobedimo. Smatram da smo u drugom delu meča bili dosta bolji i da smo zaslužili da osvojimo bod", rekao je Kordić.

Vojvodina je treća na tabeli sa 29 bodova, koliko ima i drugoplasirani Partizan, dok je Radnik deseti sa 15 bodova.

Posle devetog kola, Vojvodina je sa samo dva primljena gola imala najbolju odbranu u ligi, ali su crveno-beli nakon toga primili još 10 pogodaka, pa bolje odbrane od njih sada imaju Partizan, Napredak i Metalac.

"Dešavalo nam se da na pet utakmica zaredom ne primimo gol, ali nam se desi i da ga primimo na svakoj drugoj. Jednostavno, to je tako u fudbalu i ne postoji neko posebno objašnjenje. Možda jeste u pitanju neki mali pad forme, ali iskreno, ja bih bio presrećan da na svakom meču primimo gol, samo da svaki put pobedimo", rekao je Kordić.

Utakmica Vojvodina - Radnik igra se u petak od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
14:46

Moze li neko od navijaca Vojvodine da mi napise zbog cega Peric ne brani?

avatar
lol
Wednesday, 02.11.2016
15:41

Koliko ja znam mislim da je imao zdravstvenih problema,branio je pre 3-4 kola jednu utakmicu a izgleda da ga je Kordic istisnuo iz prvog tima.

avatar
Volem Vosu
Thursday, 03.11.2016
14:44

Zato sto je Korda vec Bog zna koliko kod nas i red je da ga prodamo. Perke je zdrav i 6 puta bolji golman,al to nije presudno ocigledno.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
15:54

P.S. Hvala na odgovoru...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
15:53

I ja mislim da je imao, ali nisam znao da je to bilo toliko ozbiljno jer je to bas potrajalo. Inace, sigurno je kvalitetniji golman od Kordica, steta za njega, a i za Vojvodinu sto ovaj brani.