KONAČNO - Zvezda krenula za Kazahstan, posle dva sata kašnjenja!

Autor: Beta Beta
sreda 12.07.2017.
15:37
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Kazahstan, gde će se sastati sa ekipom Irtiš Pavlodar u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Crveno-bele čeka naporan, višečasovni put u centralnu Aziju, koji će ukupno trajati oko osam sati.

Avion sa ekipom poleteo je u 15.00, sa dva sata zakašnjenja, a pre dolaska u Pavlodar, praviće pauzu zbog dopune goriva.

"Pokušavamo da o tome najmanje razmišljamo. Put, teren i temperatura su nešto što ne možemo da promenimo i na šta ne možemo da utičemo", rekao je fudbaler Zvezde Dušan Andjelković novinarima pred put.

Ekipa bi u Pavlodar trebalo da stigne nekoliko sati posle ponoći po lokalnom vremenu i neće imati trening, već će nakon noćenja otići na utakmicu.

Trener Vladan Milojević poveo je 18 igrača, među kojima nema pojačanja Aleksandra Pešića i Srđana Babića, koji nisu dovoljno fizički spremni.

Među putnicima su četvorica stranaca Ričmond Boaći, Gelor Kanga, Abraham Frimpong i Džon Ruiz, čiji je odlazak do utorka bio upitan zbog problema sa vizama.

Otputovali su još Filip Manojlović, Damir Kahriman, Dušan Andjelković, Filip Stojković, Vujadin Savić, Damjan Le Talek, Mičel Donald, Uroš Račić, Nenad Milijaš, Branko Jovičić, Slavoljub Srnić, Nemanja Milić, Rikardinjo, Luka Adžić i Vanja Vučićević.

Zajedno sa ekipom, u Kazahstan su otišli predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela.

Anđelković je kazao da je atmosfera u ekipi odlična, da su svi nasmejani i da u timu još od utakmice na Malti razgovaraju samo o duelu sa Irtišom.

Levi bek crveno-belih je pozvao na oprez protiv Irtiša.

"Ne mogu da kažem da imaju zvezdu u timu i ekstra kvalitetnog igrača, pogotovo napred, ali je to ekipa koja igra veoma kompaktno i koja je disciplinovana, sa mnogo trčanja. Nije lako dati takvoj ekipi gol, ali videćemo", kazao je Anđelković.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa izmedju Irtiša i Crvene zvezde igraće se u četvrtak od 16.00 po srednjoevropskom vremenu.

Revanš je zakazan za 20. jul u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke