Konačno - Luka Jović!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.03.2015.
19:40
Izvor: Sportske.net

Talentovani napadač Crvene zvezde dugo je čekao svoj golgeterski prvenac u novoj sezoni. Večeras ga je konačno dočekao.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Da sjajna, slavljenička atmosfera na stadionu '''Rajko Mitić'' povodom 70. rođendana kluba, bude upotpunjena, potrudio se večeras i Luka Jović, Zvezdina najveća nada, napadač od koga crveno-beli mnogo očekuju u narednom periodu.

U klubu su zimus jasno poručili da će Jović dobiti pravu priliku, da će imati adekvatnu minutažu da demonstrira sav svoj talenat i da polako počne da izrasta u napadača od koga će svi golmani strahovati.

Jesenas mu nije išlo, setimo se samo onih propuštenih prilika u derbiju protiv Partizana, kada je mogao bukvalno golgeterski da ''eksplodira''...

Ti promašaji su sigurni imali negativan psihološki efekat na sjajnog napadača, ali je tokom zimskih priprema najavio da je kriza prošlost, što je večeras samo dokazao, u derbiju 18. kola protiv Vojvodine.

Pre nedelju dana u Jagodini su ga milimetri delili od prvog prvenstvenog gola ove sezone, taj pogodak je pripisan Darku Lazoviću, ali večeras dileme nije bilo.

Aleksandar Katai je povukao kontru, Joviću ju je sjajno ispratio, i na kraju rutinski realizovao asistenciju svog saigrača, za veliku radost na našem najvećem stadionu.

Zvezda je tada povela sa 3-0, a Jovićev gol možete da vidite OVDE.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke