KONAČNO - I Tole progovorio o udarima na Ćurčića!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.03.2016.
11:24
Izvor: Sportske.net, informer.rs

U protekla dva dana izbila je prava bura na relaciji selektor Ćurčić - nepozvani doskorašnji reprezentativci. Na čijoj je strani predsednik FSS Tomislav Karadžić?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kao što već znate, nezadobvoljstvo odnosom koji selektor Ćurčić ima prema njima u poslednje vreme, izrazio je najpre Dušan Tadić, a onda su mu se pridružili i Duško Tošić i Nebojša Gudelj.

Nijednog od njih trojice Ćurčić nije pozvao za mečeve sa Poljskom i Estonijom, a ono što ih najviše boli u svemu tome, jeste to što im tu odluku nije obrazložio u direktnom razgovoru, već su, kako tvrde, sve saznali iz medija.

Javnost je, naravno, očekivala i reakciju predsednika FSS Tomislava Karadžića koji se oglasio u izjavi za ''Informer''.

On je sa jedne strane deklarativno podržao odluku selektora, ali sa druge strane je izrazio uverenje da će pomenuti trio nezadovoljnih igrača uskoro ponovo biti među ''Orlovima'', iako je Tadić, na primer, poručio da dok je Ćurčić selektor, njega više nećemo gledati u dresu nacionalnog tima.

''Selektor Ćurčić ima punu podršku Saveza da pozove igrače za koje smatra da u datom trenutku zaslužuju poziv. Ukoliko nekog nije pozvao, onda verovatno ima i razlog za to, ali ja nisam stigao da popričam sa njim o tome.

I Tadić i Gudelj i Tošić su igrači koje jako cenim i verujem da poseduju kvalitet. Svakako računamo na njih za buduće dane'',
diplomatski je izjavio Karadžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 23.03.2016
15:00
avatar
Wednesday, 23.03.2016
14:48

Indirektni udarci na Ćurčića, direktni na Toleta, a ne i na Kokezu. Savo je licemer jer je kritikovao Toleta pa ušao u FSS, a Kokeza nije. Kokeza je samo kritikovao sudije i regularnost, a otkad je ušao ćuti, a ćutanje je znak odobravanja, odobravanja: ofk 2:6 zvezda i ostalih vašarijada u nizu plus sudijske krađe širom SL u korist zvezde i na štetu ostalih klubova dok njegov klub ruši evrpske rekorde. Ne podržavam ni Toleta ali još manje projektovanog budućeg predsednika FSS Kokezu, a ovo što sada gledamo je borba za prevlast preko leđa reprezentacije. Ko gura Kokezu i zašto se ovo dešava našem fudbalu zaključite sami. #politizacija_srpskog_fudbala

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Wednesday, 23.03.2016
14:43

Bravo presednice Tomislave Karadzicu..reprezentativni fudbal ti je u jeku cvetanja..sve fukcionise super da bolje ne moze biti..svaka ti cast!Nikada nemoj dati ostavku..gledaj da zadrzis tu funkciju dok ne umres..a kada se to desi,Srpski fudbal ce istinu procvetati!

avatar
Branislav
Wednesday, 23.03.2016
14:28

To nisu direktni udarci na Curcica, nego na tebe! Ali posto ti nemas obraza, pravis se lud...

avatar
Djoleandro
Wednesday, 23.03.2016
12:57

Nebojsa Gudelj xD

avatar
Pera detlić
Wednesday, 23.03.2016
12:53

A Savo reče da je za Tadića gotova repka. Hahahah, šta će sad Savo na ovo da kaže

avatar
NJRBOB
Wednesday, 23.03.2016
13:35

Eto dokaza koliko su smesni i ko vodi kucu fudbala:P