Kome smeta Mladen Krstajić?

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.08.2017.
10:11
Izvor: Sportske.net, fkradnik.ba

Naš proslavljeni fudbaler, aktuelni predsednik Radnika iz Bijeljine i pomoćnik selektora Srbije, proteklih dana bio je tema pojedinih medijskih spekulacija po kojima je navodno bio i pretučen. Njegov klub se oglasio zvaničnim saopštenjem, a i popularni Kr

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

O čemu se, zapravo, radi?

Sve je počelo posle ubedljivog poraza Radnika u Zenici (3-0) proteklog vikenda, kada Krstajića nije bilo uz ekipu. Razlog - bio je sa selektorom Srbije Slavoljubom Muslinom na utakmici Vojvodina - Partizan.

Vrlo brzo počeo je da se najavljuje njegov odlazak iz kluba, a sve je ''začinjeno'' i pričom da je navodno bio i fizički napadnut od strane oca jednog od fudbalera Radnika koji mu je navodno zamerio što dovodi sa strane igrače bošnjačke nacionalnosti, a da ''deca Radnika'' ostaju u zapećku.

Tim povodom oglasio se Upravni odbor FK Radnik čije zvanično saopštenje prenosimo u celini.

''Mi, članovi Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnik Bijeljina, užasnuti smo pisanjem pojedinih portala vezano za našeg predsjednika kluba Mladena Krstajića i s tim u vezi se obraćamo široj sportskoj javnosti, istine radi.

Teško je naći prave reči koje bi se upotrebile da se dao odgovor na brutalno izrečene laži na račun našeg predsjednika Mladena Krstajića.

Šta je pozadina i ko su nalogodavci takvog lažnog pisanja, da li je meta Mladen Krstajića ili pak klub na čijem je čelu? Znamo da mnogima smetaju rezultati Radnika otkako je Krstajić na čelu klub, ali otkuda tolika drskost i količina laži i mržnje koja je usmerena ka Krstajiću i Radniku.

Dolaskom na čelo Radnika upalio je svetiljku u mraku bosansko-hercegovačkog fudbala. Osvetlio je put i pokazao je kako se može i sa malim klubom daleko dosegnuti, ne ugrožavajući nikoga. Bijeljina je postala sredina za primjer kako se trebaju organizovati utakmice, kako se odnositi prema sportskom rivalu, kako se radovati i kako tugovati a ostati dostojanstven.

Mi članovi Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnik smo ponosni što imamo za predsednika veliko sportsko ime bivše nam države. Ljudsku i sportsku veličinu koju nema nijedan klub u regionu.

Smeta li to kome?

Očito da smeta ljudima koji nisu u stanju da otkriju svoj identitet, nego se kriju i upućuju otrovne strelice iz zasjede nekih portala, sejući mržnju i netrpeljivost među ljudima.

Kome to treba?

Onima koji ne žele gledati napred, koji bi se stalno vraćali u prošlost. Mi idemo napred i gledamo u budućnost zajedno sa našim predsednikom Mladenom Krstajićem, koji je Bijeljini a i širem regionu doneo nadu u bolje sutra'',
navodi se u saopštenju.

Klub je takođe preneo i Krstajićevu izjavu za portal sportsport.ba, u kojoj je uputio jasnu poruku:

''Dok se pitam za nešto u Radniku će igrati samo igrači koje ja i moji saradnici dovedemo. Kako se oni zovu, šta su po nacionalnosti, uopšte nas ne interesuje'', poručio je Krstajić i naglasio da će u Radniku ostati ''dok ga ne oteraju''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirkolinjo
Wednesday, 16.08.2017
15:09

Krstajic je uvek bio gospodin,svaka cast!nNormalno da treba da igraju igraci svih nacionalnosti,to je sport i to treba da ostane,sve najbolje Radniku!

avatar
Al(a)din
Wednesday, 16.08.2017
10:20

Krstajicu gospodine, a pitanje za ove gde se nalazi Bijeljina ???? Naravno u Bosni i Hercegovini i sasvim je NORMALNO dovoditi igrace bosnjacke nacionalnosti, zamislite da Novi Pazar ili bilo koji drugi srpski klub kazu da nece dovoditi igrace srpske nacionalnosti. Koji mozgovi

avatar
VN2410
Wednesday, 16.08.2017
12:30

Pod bosnjackim se podrazumijevaju igraci muslimanske vjeroispovjesti. Ali sve u svemu trebaju igrati oni koji znaju bez obzira na sve.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 16.08.2017
14:52

Kolko srba igra u reprezentaciji bih?