''Koltovi'' čekaju ''večiti derbi'' za ponudu Zvezdi

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.03.2015.
10:57
Izvor: Sportske.net, Sport

Skauti Menhengladbaha i dalje pomno prate utakmice Crvene zvezde, ali očekivane ponude još uvek nema. Bar do predstojećeg ''večitog derbija''...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Već smo izveštavali ranije, mladi vezista Crvene zvezde Mihailo Ristić se već nekoliko meseci nalazi ''na oku'' skauta nemačkog bundesligaša Menhengladbaha.

Preedstavnici ovog kluba su ga gledali i proteklog vikenda protiv Vojvodine, kada je ponovo bio na visini zadatka, a značajno je doprineo i vodećem pogotku Zvezde, koji je pripisan Džošui Parkeru.

Ristić je u derbiju 18. kola imao i nešto defanzivnije zadatke od uobičajenih, ali je ostavio povoljan utisak.

Ipak, Nemci i dalje taktiziraju kada je ponuda Zvezdi u pitanju, a poznato je da cena ispod koje na Marakani neće ni da razgovaraju jeste milion i po evra.

Prema saznanjima ''Sporta'', u Menhengladbahu sada čekaju predstojeći ''večiti derbi'', koji bi mogao da odlučuje i o šampionskoj tituli i ukoliko Ristić i tada bude ispunio očekivanja, uz naravno, kontinuitet dobrih igara tokom proleća, krajem tekuće sezone može se očekivati konkretna ''ofanziva'' odličnog nemačkog kluba na mladog prvotimca Crvene zvezde.












Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ruud gullit
Tuesday, 10.03.2015
12:04

Mnogo cu se smoriti kad bude otisao. Najbolji igrac iz Zvezdine skole u poslednjih ko zna koliko godina.