Kolman odabrao za Srbiju - Velšani se za "Orlove" spremaju u Portugalu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.05.2017.
12:03
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Velsa Kris Kolman saopštio je spisak igrača koji konkurišu za predstojeći duel sa "Orlovima" u Beogradu.

Epa/Maja Suslin
Epa/Maja Suslin

Povezane vesti

Fudbalske reprezentacije Srbije i Velsa odmeriće 11. juna snage na stadionu "Rajko Mitić" u okviru šestog kola kvalifikacione Grupe D za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin saopštio je spisak za taj meč prethodnog petka, a njegov kolega Kris Kolman pred novinare je izašao danas.

Strateg reprezentacije koja je na prethodnom Evropskom prvenstvu igrala polufinale protiv aktuelnog šampiona "Starog kontinenta" prezentovao je preliminarni spisak od 26 igrača.

Fudbaleri čija su se imena našla na danas objavljenom spisku pripremaće se za duel sa Srbijom u trening bazi 'Vale do Lobo' u Portugalu. Radi se o trening centru koji je bio baza "Zmajeva" pred prošlogodišnje Evropsko prvenstvo.


Nakon priprema za duel sa Srbijom selektor Velsa će sa preliminarnog spiska odstraniti tri igrača, a već sada znamo da strateg "Zmajeva" u Beogradu neće moći da računa na suspendovane Gareta Bejla i Nila Tejlora.

Utakmica 6. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Velsa igra se 11. juna od 20.45 na našem najvećem stadionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jack Rackham
Thursday, 25.05.2017
16:47

Bez Bejla su neuporedivo slabiji, moramo ih dobiti i konacno da se kvalifikujemo na sp

avatar
Manager
Thursday, 25.05.2017
12:50

Osecam da cemo ih zgraziti!