Koliko iznosi Partizanov dug? ''Slučaj Živković'' pokvario ukupnu sliku

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.06.2017.
13:38
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Nije mali iznos, ali u Humskoj tvrde da Partizan stabilno funkcioniše.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Jedna od tema o kjoj je generalni direktor Partizana Miloš Vazura govorio za TV Partizan jeste i aktuelni iznos ukupnih dugovanja kluba.

U razgovoru sa Željkom Pantićem, Vazura je potvrdio da se radi o iznosu od 15 miliona evra, a da je glavni razlog št nije smanjen, izgubljen spor u ''slučaju Andrija Živković''.

''Partizan posluje dobro, plate su redovne, dugovi su na istom nivou, oko 15 miliona evra, zbog tužbe koju smo izgubili u vezi sa Andrijom Živkovićem. Uspeli smo da smanjimo dug, ali ponovo je podignut na tu sumu usled te tužbe koji smo izgubili'',

Međutim, stiže nam novac u julu, svi znate da je prodat Milenković za 5.1 miliona evra, očekujemo u julu prvu tranšu tog novca'',
izjavio je Vazura.

''Partizan će imati novac i ulazi stabilan u prelazni rok. Sve ćemo raditi u saradnji sa sportskim sektorom'', istakao je Vazura.

On je govorio o u izgradnji internata koja se već dugo najavljuje, ali problema i dalje ima oko pokretanja tog projekta.

''I dalje čekamo papire za izgradnju internata, novac ćemo lako obezbediti, ali su nam vezane ruke dok papiri ne budu sređeni kako treba''
, zaključio je Vazura.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Thursday, 01.06.2017
20:06

Gle buckastog baticu... u kojoj je oblasti on strucnjak ?

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 01.06.2017
15:59

Kako nije smanjen, trebao bi da bude smanjen za 2.5 miliona €, alo bre ljudi???

avatar
Anderton
Thursday, 01.06.2017
15:30

Čekaj, otkud smo sad izgubili spor? Koliko se ja sećam bilo je neko poravnanje. Drugo, dobili smo pare od Brašanca, Šaponjića i Lukića, to je oko 4,5 miliona čini mi se. Dakle novac je ulazio tokom sezone. Opet muljate....

avatar
R E V O L T
Friday, 02.06.2017
09:04

To samo pod uslovom da za Sapu nismo dobili tri nego isto milion i po:-D Imas valjda i neke troskove, brate:-D Sigurno ne zivimo od para sponzora Hahaha

avatar
Vladimir Tepes
Thursday, 01.06.2017
14:23

Lepo prodati Leonarda, Đurđevića, Evertona, i svesti dug na minimum. Fokusirati se na domaće prvenstvo, i uvesti podmlatak iz škole Partizana da igra i stvoriti stabilan tim za par godina - bez ikakvih dugovanja.

avatar
R E V O L T
Thursday, 01.06.2017
13:49

Dalje, mesaju se u izbor uprave prikupljanjem potpisa koje se organizuje na jednom veoma indikativnom mestu, ali i na razne druge nacine- da je Srbima lako da se posvadjaju, vrlo je lako, ali nesto bas i ne znam da smo se mi bavili unosenjem zle krvi medju zavadjene strane i struje u zvezdi?! P.S. Ako je neko u zavadi, to jos uvek ne znaci i zlu krv, bar ja tako mislim, mozda i gresim...

avatar
riquelme
Thursday, 01.06.2017
13:46

Kako su ispali glupi za tog malog. A tata mu je objasnio! Kako je izvalio upravu sta ce da radi i sikanirao ih i pored silnih napada na coveka. Napravice covek nama ozbiljnog igraca za reprezentaciju.

avatar
Scarface
Thursday, 01.06.2017
15:24

tata je samo gledao da uzme pare i proda sina sto bolje.objasnio je on samo svom dzepu.a sto se tice reprezentacije od toga nema nista,jer ni za 10 godina taj nece igrati bolje nego sto sada igra.dostigao je svoj vrhunac u partizanu i sada moze samo da igra losije.

avatar
riquelme
Thursday, 01.06.2017
16:42

Pa za razliku od menadzera i ostalih nasao mu je pravi klub. A pare ce tek da uzme od njega. A sto se tice nazadovanja, bas vidim kako nazaduje... A u nasoj ligi ne mozes da dozivis vrhunac posto je liga banana. Kome je to vrhunac za bolje i nije. Vec ces videti sta ce biti sa Leonardom.

avatar
R E V O L T
Thursday, 01.06.2017
13:44

Koce nas za stadion, koce nas za internat, ubacuju nam svoje menadzere da bi nam odveli najbolje igrace uz maksimalnu mogucu stetu koja onda ide na sve strane i tako se lose odrazava na klub, teraju nam (in)direktno trenere. Steta sto to nije jedini dug koji cemo morati da namirimo, sta je sa onim dugom koji si priznao iako je uskoro trebao da zastari?