Koliko će Partizan zaraditi ovoga leta?

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.06.2016.
10:47
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

To, naravno, pre svega zavisi od rezultata na evropskoj sceni koje tokom leta bude ostvarila ekipa Ivana Tomića, kao i od eventualnih prodaja nekih prvotimaca, ali u Humskoj očekuju i neke dodatne prihode od već realizovanih transfera.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kada je u pitanju taj dodatni priliv novca, crno-beli do kraja leta očekuju da im se u sasu slije oko milion evra od transfera realizovanih prethodnih sezona.

Na tu temu je govorio generalni direktor kluba Miloš Vazura u izjavi za današnji ''Žurnal'' i optkrio da Partizan još uvek čeka ostatak isplate novca za transfere Ivana Šaponjića, golmana Milana Lukača, ali i Aleksandra Mitrovića.

Što se tiče Mitrovića, tu se stiglo i do suda...

''Do 31. jula treba da nam legne druga rata od transfera Ivana Šaponjića u Benfiku, u iznosu od 750.000 evra.

Trebalo bi da dobijemo još novca za Milana Lukača, vodimo i neke sporove, dobili smo na prvom stepenu UEFA 260.000 i još se tužimo za Mitrovića... I, naravno, imamo neku našu transfer listu'',
objasnio je Vazura.

S druge strane, angažovanje Nemanje Miletića iz Javor Matisa, koštalo je crno-bele 260.000 evra, od čega je 100.000 već uplaćeno Ivanjičanima, drugi deo je planiran za kraj leta, a ostatak u februaru naredne godine.

Naravno, tu rashodima neće biti kraj, jer se očekuje angažovanje još nekolicine kvalitetnih fudbalera. Ipak, ako rezultati na terenu budu onakvi kakvi se priželjkuju i Partizan izbori plasman u Ligu Evrope, sve će biti mnogo lakše kada su finansije u pitanju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PovratakraljaXXXVIII
Tuesday, 14.06.2016
19:31

Kome idu još dve preostale rate od po 750k € od transfera Šaponjića? Odlazi iz kluba!

avatar
magister
Tuesday, 14.06.2016
16:30

Nema sreće dok je ovaj tu. Jovičić istina deluje pristojno i ozbiljno, ali je deo one uprave, za vreme koje su nestale ogromne pare.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
11:31
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
11:30

Nema se para za pojačanja (spominjan je budžet od milion i po evra, ali i to bi bilo malo, a ni toliko neće biti potrošeno), trojica igrača su dovedena bez obeštećenja, Javoru će se plaćati u tri rate za Miletića sve do februara naredne godine, potrošeno je mnogo za licencu i izmirivanje dugova. Sad se uzdaju u dodatni priliv sredstava od Šaponjićevog transfera, a niko ne spominje zaradu od Uefe za prošlogodišnju sezonu, jesu li stigli milioni i hoće li stići ili ih je kao i obično pojela maca. S obzirom na to da i prelazni rok najdirektnije zavisi od svega ovoga, zašto se prave ludi, gdje su sve te pare otišle ili će opet otići tamo gde ne treba...

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
11:23

Za koga smo dobili na prvom stepenu, da li neko zna?