Kolarov: "Sve je u redu, ništa se strašno nije desilo"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 08.06.2015.
11:00
Izvor: Sportske.net

U razgovoru za Novosti reprezentativni bek otkriva da je njegov sukob sa Stefanom Mitrovićem preuveličan.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Srpsku javnost uzbudila je vest o sukobu u taboru Orlova u kome su učestvovali Aleksandar Kolarov i Stefan Mitrović.

Da li to neko želi da uruši atmosferu u reprezentaciji?

" Po nekom starom receptu, neko želi zlonamerno da ruši atmosferu u našem timu pred važan meč u kvalifikacijama. Taj neko to radi iz ličnog interesa i čini loše reprezentaciji Srbije.", rekao je Kolarov za Novosti.

Objašnjenje o ovom detalju je dao selektor Ćurčić, a izjavom za 'Novosti' na ovaj 'incident' se detaljnije osvrnuo i Aleksandar Kolarov, fudbaler Mančester Sitija.

Kolarov ističe da se ništa nije desilo, te da su to uobičajene stvari koje se dešavaju u žaru borbe.

"Verujte, ništa strašno se nije dogodilo, kao što neko želi da predstavi i preuveliča kada su negativne stvari u pitanju. Zapravo, takvih detalja ima često u klubovima u kojima igramo. Stefan i ja smo brzo izgladili naše odnose i zaista je sve u najboljem redu. Dešava se i nastavljamo dalje.", rekao je Kolarov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ruud gullit
Monday, 08.06.2015
13:54

Vise bi voleo da vidim Obradovica ili D.Tosica na levom beku. Dosta mi je vise tog Kolarova. Juce je od sorca napravio gace i tako igrao, sepurio se tu po terenu kao da je na splavu. Bilo mi je muka to da gledam. Ne moze da svhati da nosi dres sa nacionalnim obelezjem i da to povlaci za sobom i odredjeni nivo ponasanja. Nazalost, Curcic nije autoritet da bi ga ostavio na klupi.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 08.06.2015
14:20

Dusko Tosic nije pozvan za ove 2 utakmice, prema tome, Obradovic:-D Kolarov je juce izgledao kao neki ragbista, sramota na sta je to licilo, a i inace imamo Obradovica, Lomica i Rodica, ima tu ko da nam igra, moze ovaj i da se oprosti, nema problema...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 08.06.2015
13:06

Stojkovic- Ivanovic, Maksimovic, Nastasic, Obradovic- Petrovic, Matic- Basta (Tosic), Ljajic, Kostic- Mitrovic. Klupa: Zivkovic, Tomovic, Kolarov, Milivojevic (Gudelj), Tosic (Basta), Markovic, Skuletic.

avatar
kostajnicacz
Monday, 08.06.2015
18:40

slazem se sa vecinom sastava mada bi ja probao tandem milivojevic matic, kolarov nece na klupu jer trener nema autoritet da to napravi ali decku je vreme da malo pauzira i pruzi priliku nekom ko zeli igrati

avatar
kostajnicacz
Tuesday, 09.06.2015
17:52

ma znas da sam ja i ranije hvalio petrovicai on treba da bude tu, samo je milivojevic drugaciji tip igraca i mislim da bi se uklopio sa maticem, dok sam misljenja kad fejsa bude spremniji da ce on i matic da cine taj dandem zbog uigranosti jer ipak su igrali i zajedno u klubu, podela ni ne sme da bude kad je reprezentacija u pitanju tako da nisam ni sumnjao da ti zbog tog stavljas racu u sastav.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 08.06.2015
20:51

Ja Kolarova tesko da bih vise zvao, ali ni to nije bas lak i bezbolan rez. Nemam nista protiv da igra i Milivojevic, verovatno ste primetili da ne znam za klupske podele, smatram samo da je Petrovic uvek dobro igrao za nas nacionalni tim i da zasluzuje da pocne u Kopenhagenu:-) Moram jos samo da naglasim da pored svih koje sam tu napisao, jos bih mozda video da i Fejsa bude na klupi, ali problem je u tome sto je ionako vec guzva na tom mestu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 08.06.2015
20:47
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 08.06.2015
20:46

Ja Kolarova tesko da bi vise zvao, ali ni to nije bas lak i bezbolan rez. Nemam nista protiv da igra i Milivojevic, verovatno ste primetili da ne znam za klupske podele, smatram samo da je Petrovic uvek dobro igrao za nas nacionalni tim i da zasluzuje da pocne u Kopenhagenu:-) Moram jos samo da naglasim da pored svih koje sam tu napisao, jos bih mozda video da i Fejsa bude na klupi, ali problem je u tome sto je iovako vec guzva na tom mestu.

avatar
Igornopolis
Monday, 08.06.2015
19:04

Znam da Bambija ne gotivis ali on mora biti starter na desnom boku. U odlicnoj je formi, pogledaj samo kakve golove je davao kad je najpotrebnije za cska. Moze da resi utakmicu u par poteza. Bastina lezernost i manjak brzine su nas skupo kostali protiv Portugala. Bane je desni bek a Basta nije dovoljno efikasan po levom veznom/krilu. Moja dva centa..

avatar
Monday, 08.06.2015
11:44

Taj neko su ljudi iz zvezde, oni već godinama ruše atmosferu u reprezentaciji zato što ne mogu da preotmu savez pa misle da udarom na reprezentaciju sruše Toleta i onda pred važne utakmice njihovi mediji plasiraju svakakve informacije iz privatnih života naših reprezentativaca i funkcionera i jedva čekaju nešto ružno da napišu o reprezentaciji, njihovi huligani upadaju na teren i prekidaju utakmice, a njihovi igrači odbijaju pozive za reprezentativne selekcije.

avatar
Grobari Kanada
Monday, 08.06.2015
13:36
avatar
sashki
Monday, 08.06.2015
15:26

Oces da kazes da sve to sto rade rade bez razloga!? Da ne treba da se smeni tole? Vidim tebi je titula u jsl dovoljna

avatar
baldekeita
Monday, 08.06.2015
11:10

Tebi je uvek sve preuvelicano,zlonamerno i nikad ti nisi kriv!Jel i za to sto vec drugi ciklus kv. imas manje pretrcanih km od Stojkovica neko drugi kriv!?Setkas se po terenu,igras preko da ne kazem cega,ni ne oznojis dres i onda imas obraza da kritikujes navijace i novinare.Tvoj odnos prema reprezentaciji je vec duze vreme vise nego upitan,Obradovic za startera!