Kolarov: "Posvetili smo se Ronaldu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.03.2015.
18:30
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Zamenik kapitena "A" reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov tvrdi da se "Orlovi" nisu predali i da će u Lisabonu pokušati da ostvare pozitivan rezultat a u tu svrhu do tančina je analizirana igra najboljeg fudbalera sveta.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Utakmicom 4. kola u grupi "I" protiv selekcije Portugala reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

U četvrtak su se novinarima obratili selektor Radovan Ćurčić i vezni fudbaler Čelsija Nemanja Matić, a svoja očekivanja od predstojećeg duela u Lisabonu izneo je zamenik kapitena Aleksandar Kolarov.

"Naš poraz protiv Danske je bio kulminacija jednog stanja, jer ekipa ni pre te utakmice nije pokazivala uobičajenu moć. Mi sada iznova krećemo i daleko smo od toga da smo se predali. Sa novim selektorom imamo puno elana da protiv jakog rivala pokažemo šta zapravo možemo" kazao je Kolarov.

Levi bek Mančester Sitija u potpunosti se oporavio od povrede pa spreman ulazi u meč sa Portugalom.

"Nama je bitan rezultat. Nevažno će biti ko bude stralac, samo da postignemo gol. U Lisabonu treba da budemo tim, a ko će biti strelac uopšte nije važno. Neka to bude i autogol" ističe Kolarov.

Na konferenciji za medije bilo je reči i o najboljem fudbaleru sveta, reprezentativcu Portugala Kristijanu Ronaldu.

"Posvećeni smo njegovoj igri, imamo dovoljno informacija, ali Portugalija nije samo Ronaldo. Ona ima još mnogo sjajnih fudbalera, na koje moramo obratiti pažnju" poručuje levi bek "Orlova".

Iskusni fudbaler je poručio da ceo državni tim protiv Portugala mora da "deluje" oprezno od prvog do, kako je rekao, "95. minuta", jer protivnik ima izuzetan individualni kvalitet.

Utakmica 4. kola grupe "I" između Portugala i Srbije igra se u nedelju, 29. marta, sa početkom od 20.45 na stadionu "Da Luž".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke