Kolarov objasnio ko je kriv...

Autor: Beta Beta
nedelja 14.06.2015.
00:39
Izvor: Beta

Čija je krivica za neuspeh...

Beta/Jens Dresling/Polfoto via AP
Beta/Jens Dresling/Polfoto via AP

Povezane vesti

Levi bek reprezentacije Srbije  Aleksandar Kolarov izjavio je u subotu uveče posle poraza od Danske u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj da je krivica za neuspeh na fudbalerima, a ne selektorova.

"Mislim da ovom selektoru (Radovanu Ćurčiću) treba da se pruži prilika da napravi dobar sistem, a ne da pravi koncepte od danas za sutra. Krivica je u nama igračima, jer nije moguće da promenimo pet trenera i da niko od njih ne valja", rekao je Kolarov novinarima posle meča u Kopenhagenu.

Srbija je u subotu uveče u Kopenhagenu poražena od Danske sa 0:2 u utakmici petog kola Grupe I kvalfikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

"Prvo poluvreme nismo odigrali kako je trebalo, stalno smo trčali unazad, bili smo nisko postavljeni, dok smo u drugom bili mnogo bolji. Nedostaje samo taj gol. Oni su postigli te glupe golove, a mi nismo iskoristili svoje šanse. Ne mislim da su bolji od nas, ali mi to nismo pokazali ni u prvoj ni u drugoj utakmici, i ja im čestitam na pobedi", kazao je Kolarov.

Reprezentacija Srbije posle pet odigranih utakmica ima samo jedan bod i zauzima pretposlednje, četvrto mesto sa minimalnim šansama da izbori plasman na kontinentalni šampionat.

"Ne verujem u teoriju da možemo na prvenstvo Evrope. Mada, nisu sve šanse izgubljene, ali treba biti realan. Mi sada treba da pobedimo sve tri utakmice, a ostali da izgube, što nije realno. Ne treba da se lažemo. Bilo bi teško da se plasiramo na EP i da smo dobili utakmicu, a ovako..."
, rekao je Kolarov.

Srbija će naredni meč u kvalfikacijama igrati 4. septembra na domaćem terenu protiv Jermenije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kostajnicacz
Sunday, 14.06.2015
12:30

ja sam gledao samo prvo poluvreme i nije tacno sto kolarov kaze da su trcali samo prema nazad, nisu u opste trcali

avatar
Carina
Sunday, 14.06.2015
08:16

Kakve veze ima ko je selektor, nije kao da stvarno on bira igrace koji igraju...

avatar
IL CAPITANO NEVER DIE
Sunday, 14.06.2015
02:44

kolarov napolje,ivanovic napolje,i ostatak tima VAN!!!!!Treba da vas bude sramota,za svoj klub ginete,a za zemlju?!!!Bolje neka odustanu,neka dodju igraci koji su zeljni dokazivanja,nego ove zvezde..KOLAROV I IVANOVIC NAPOLJE!!!

avatar
Zoran Vukic
Sunday, 14.06.2015
01:42

tako je kad bekovi vode igru godinama vreme tebi banu pezija u reprezetaciji

avatar
SRBIJAA
Sunday, 14.06.2015
01:02

Samo da daju Curcicu vise vremena i ja verujem da ce to boti to. Pa ni Lev nije napravio jaku Nemacku za dve utakmice!

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 15.06.2015
09:15

Joj, ali ovaj Curcic je cini mi se najgore od najgoreg koje je ikad vodilo ovu nasu reprezentaciju, ukljucujuci i selektorsku komisiju i Djorica i ne znam ko se sve nije izredao. Ok je sto se ne moze traziti rezultat u 2 utakmice, ali covjek je debelo nazadovao cak i u odnosu na Advokata, koji je evidento bio nepripremljen i veoma se lose snasao. Ne vidim ni jedan razlog zasto cistku ne poceti bas od Curcica!

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 15.06.2015
13:11

I Drulovic je napravio jos vece rezultate sa mladom selekcijom pa nije dobio sansu. Ako je eliminisao Spaniju ne znaci da sad moze da vodi Real... Da se razumijemo niti je on najveci krivac niti jedini treba da ode, ali mislim da jednostavno nije kalibar za selektora.

avatar
SRBIJAA
Monday, 15.06.2015
12:50

A sta je napravio opd orlica? Zbog toga bih mu ja dao vremena........