Kokeza spremio ekipu, još samo da Tole ode...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.12.2015.
09:33
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Promene na čelu FSS se dugo najavljuju i iščekuju, ali je do sada Tomislav Karadžić uspešno odolevao svim napadima. Ipak, naredbna godina mogla bi zaista da bude godina promena.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Poznato je već da prvi čovek Fudbalskog saveza više nema tako veliku podršku po regionima kao što je ranije bio slučaj.

Posle ostavke uprave Partizana spekulisalo se da bi mogao da se vrati u Humsku i tako ''elegantno'' preda vlast u Savezu svojim naslednicima, ali je ta opcija do daljnjeg otpala, s obzirom da je na čelo Partizana, makar privremeno, došao Ivan Ćurković.

U svakom slučaju, teren za post-Toletovu eru se uveliko priprema i kako danas prenosi ''Alo'', aktuelni potpredsednik FSS Slaviša Kokeza već ima spreman najuži krug ljudi sa kojima će sarađivati, ukoliko dođe na čelo Saveza posle karadžićevog odlaska.

U pitanju su Jovan Šurbatović, koji bi obavljao funkciju generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije, a sudijska organizacija bi bila u rukama Dušana Mrakića, koji u pojedinim javnim istupima nije skrivao svoju privrženost Crvenoj zvezdi.

Sa Šurbatovićem i Mrakićem, Kokeza već ima dobru saradnju iz Fudbalskog saveza Beograda, što bi se samo prenelo i na nivo Fudbalskog saveza Srbije.

Pomenuti izvor navodi da bi ove Kokezine planove mogao da pokvari Dragan Džajić, ukoliko i on odluči da se kandiduje za novog predsednika, ali naravno, sve najviše zavisi od karadžićevih planova - da li je zaista spreman da se povuče, ili će odlučiti da se bori za još jedan mandat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 28.12.2015
17:44

Sve bolje do boljeg rešenja, ne zna se ko je od koga veći lopov!!!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 28.12.2015
12:34

Kokeza sprema ekipu za bitku veliku, a svaki njemu dat glas je srpskom fudbalu spas. A ni mi necemo cekati poslednji cas, Kokezo racunaj na nas.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Monday, 28.12.2015
12:32

I Surbatovic je privrzen crvenoj zvezdi, dobar covek, ali i veoma privrzen...

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 28.12.2015
11:48

sjasi kurta da uzjase murta, 10 godina vlasti crnog a sada ce 10 godina vlasti crvenog blizanca a fudbal u ambis, idemo, sajberi pljuvanje, tri, cetri, sad...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 28.12.2015
11:31

Vreme je za korenite promene u FSS da se napokon stane na kraj partizanizaciju srpske reprezentacije koja je dotakla dno dna.

avatar
sundjer bob
Monday, 28.12.2015
11:10

To bi bilo idealno resenje! Jedan tako iskusan sportski radnik da dodje na celo posrnulog fudbalskog saveza...