Kokeza: "Rekao sam da će biti promena"

Autor: Beta Beta
sreda 07.10.2015.
18:01
Izvor: Beta

Potpredsednik FSS Slaviša Kokeza objasnio je zašto su Spartaku oduzeti bodovi i podsetio da je prilikom ulaska u Savez obećao promene.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza rekao je danas da će svi organi Saveza i ubuduće raditi u interesu fudbala i naglasio da je komisija koja je Spartaku oduzela četiri boda apsolutno nezavisna.

"Ja sam rekao i prilikom tog postupka, ili će se neke stvari u FSS promeniti, ili ja neću učestvovati u radu FSS. Svi organi saveza imaju punu podršku i nadam se da će i dalje raditi apsolutno nezavisno i u interesu fudbala", rekao je Kokeza novinarima pred polazak u Albaniju.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza rekao je da će svi organi Saveza i ubuduće raditi u interesu fudbala i naglasio da je komisija koja je Spartaku oduzela četiri boda apsolutno nezavisna.

Spartaku su oduzeta četiri boda zato što je za meč sa OFK Beogradom izveo rezervni tim.

"Kao što znate, ja sam inicirao sastanak svih relevantnih organa FS Srbije, na kojem je komesar za integritet takmičenja, Milivoje Mirkov pokrenuo disciplinski postupak protiv Spartaka, podneta je disciplinska prijava disciplinskoj komisiji, koja je u skladu sa svojim ovlašćenjima, zasedala i razmatrala tu prijavu, i doneta je odluka da se Spartaku oduzmu četiri boda", rekao je Kokeza.

Potpredsednik FSS kazao je da nije bilo elemenata za kažnjavanje trenera Spartaka Stevana Mojsilovića.

"Olakšavajuće za Spartak, odnosno za trenera, je to što po statutu nije bilo elemenata da se sankcioniše i trener. Sve buduće prijave koje FSS pokrene ili koje stignu u Savez, mi ćemo pokrenuti postupke. Ta komisija je apsolutno nezavisna i u skladu sa statutom FSS i pravilnicima, ona će i ubuduće donositi odluke", rekao je Kokeza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 07.10.2015
18:45

Kako vas nije sramota, pa sada svakom treneru FSS ima odredjuje koji igraci su u prvom a koji u drugom timu, sram vas bilo, cccccccc, dno dna FSS i fudbala u Srbiji, beogradizacija na delu...

avatar
Sasa1988
Wednesday, 07.10.2015
18:16

Pa oduzmi bodove Zvjezdi i Partizanu i oni su namjestali redovno. Kao i taj OFK. Lako je po ledjima Spartaka.

avatar
Wednesday, 07.10.2015
18:09

Ništa se nije promenilo, kažnjavaju se i dalje svi osim najvećeg prestupnika-zvezde! Gde je kazna za zvezdu zbog nameštene utakmice protiv OFK-a? Gde je kazna za trenera Božovića zbog vređanja sudija na Vračaru i pretnje sudiji u Subotici? Gde su kazne za zvezdine igrače koji su zasuživali crvene kartone koje nisu dobijali u toku utakmica ove sezone zbog nesportskih poteza? zvezdu i OFK treba izbaciti iz SL!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Wednesday, 07.10.2015
19:12

Hahahahhaahha bajo bajo :D tezak zivot imas

avatar
degrobarizator
Wednesday, 07.10.2015
19:20

Gde je kazna za Partizan koji je proletos ostavio Borac u ligi igrajuci sa rezervnim timom? Fde su crveni kartoni za Brasanca i Balazica koji ih u skoro svakoj utakmici zasluze ali i ne dobiju. Gde je istraga za navode iz Mateusove knjige. Gde je istraga za Dmitroviceve optuzbe?nGde je kazna za Partizan zbog izvodjenja rezervi na utakmicu sa NP?nPartizan treba izbaciti iz lige!