Kokeza: "Neka me napadaju svakog dana"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.05.2017.
23:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza pručio je da je spreman da trpi napade svakoga dana ali da će nastaviti da radi u interesu srpskog fudbala.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvi čovek srpske kuće fudbala Slaviša Kokeza našao se na udaru generalnog direktora Crvene zvezde u samoj završnici sezone, ali do sada nije komentarisao javne nastupe Zvezdana Terzića.

Nakon okupljanja nacionalnog tima u Staroj Pazovi Slaviša Kokeza je u izjavi "Večernjim Novostima" poručio da se nalazi na poziciji koja zahteva da radi u interesu svih klubova, a ne samo jednog.

"Nalazim se na mestu predsednika FSS i ne mogu da vodim računa o jednom, nego o svim klubovima u Srbiji. Nije pitanje za mene šta se dešava u određenom klubu i kako pojedini funkcioneri rade svoj posao" rekao je Slaviša Kokeza.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije podsetio je na sve ono što je ta organizacija uradila na unapređenju fudbala u zemlji, kao i da je jedino merilo njegovog rada uspeh reprezentativnih selekcija.

"Nemerljiv je doprinos selektora Muslina i direktora Bunjevčevića koji su od reprezentacije uspeli da oteraju mnogobrojne menadžere koji su godinama mešetarili i gurali svoje igrače u razne selekcije. Trenutno smo najponosniji na činjenicu da je A tim blizu plasmana na Mundijal" kazao je Kokeza i dodao,

"Napadaju mene, neka to čine svakog dana na najprljaviji način, ali naš jedini cilj je da Srbija dobije Vels 11. juna, makar i sa 1:0" dodao je predsednik FS Srbije.

Više o tome šta je Slaviša Kokeza rekao po pitanju suđenja u Superligi možete porčitati OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusko Mrakovic
Tuesday, 30.05.2017
09:40

Ok.Kokeza ajde da te napadamo i jedni i drugi.Ne pravi se naivan jer imas par ljudi u obezbedjenju.A zasto je tako kada si cist ko suza? Sta te svrbi i tišti i čega se plasis ? I kako si dosao do svog kapitala ? Sta si pre 12 godina imao od kapitala a sta imas danas? Sve bi ja vas najurio i stavio Batu Mirkovica,Jugovica ili nekog tako normalnog bivaeg sportistu koji ima CV i biografiju iza sebe

avatar
R E V O L T
Tuesday, 30.05.2017
09:26

Jedan veoma zanimljiv deo ste izostavili, a to bi pokazalo kakav je on covek.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 30.05.2017
09:05

Dve maksimalno postene osobe,na licima im se vidi

avatar
R E V O L T
Tuesday, 30.05.2017
13:11

Kasnis najmanje 2-3 godine:-D

avatar
R E V O L T
Tuesday, 30.05.2017
15:52

On nikad nije trebao da ima vasu podrsku, a Berluskonijeva biografija je svetu dobro poznata i oni ne mogu da se porede ni po jednom osnovu. Da li ti znas cime se sve bavi(o) kokeza?

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 30.05.2017
15:35

Pa zavisi kako gledas,posebno eto postp navijamo za 1 zajednicki klub,tamo su nam vlasnici mozda narko bosovi,kriminalci boga pitaj ko su i odakle im tolike pare,ali ako rade u interesu kluba,sve da im sa neba padaju mene to ne zanima,isto tako i ovde,znalo je i dete od 5 godina ko je Terzic,ali klub u losem stanju,ajde mozda se nesto desi,e posto se nista nije desilo onda nema vise smisla da ima podrsku,jel?

avatar
Tuesday, 30.05.2017
07:52

Pusti Terzića jer ni sam sebi ne veruje šta priča i piše nego nam objasni na šta liči SL i kako u tome učestvuju Sudijska i Disciplinska komisija?!

avatar
Nscz65
Tuesday, 30.05.2017
07:10

Najbitnije je da je tvoj brodarac prvak da se nenarusi ugled fss , inace svaki savez u svetu ima predsednika xiji je klub prvak

avatar
Burazer
Tuesday, 30.05.2017
00:08

Ocekivao sam vise...