Kojiću puk'o film protiv Partizana, izvređao sudiju!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.04.2017.
23:52
Izvor: Sportske.net

Napadač Radničkog, svojevremeno i fudbaler Partizana Nemanja Kojić burno je reagovao u finišu večerašnje utakmice na ''Čairu''.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Posle jednog duela sa Ostojićem u završnici meča, Kojić se požalio na povredu, utakmica je nakratko prekinuta, a kada je ustao sa terena, napadač Radničkog se teškim rečima obratio glavnom sudiji Lukiću.

Da ga ne citiramo, pročitajte sa Kojićevih usana šta jeizgovorio...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MilošPB
Sunday, 02.04.2017
15:45

Kojić zna iz prve ruke ko su glavni igrači Patlidžana - sudije.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 02.04.2017
11:37

Svi naprasno polude protiv nas, setite se Srdje Knezevica i Nikole Drincica...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 02.04.2017
08:29

Raspad od igraca u svakom smislu te reci. Telo mu se raspada, igra nikad nikakva nije ni bila, sad vidimo da mu je i ponasanje postalo diskutabilno.

avatar
Sunday, 02.04.2017
00:14

Prvo je Kojić u 1p laktom udario po licu Ostojića, ne sećam se da li je prekršaj dosuđen ali Kojić žuti karton nije dobio, a morao je. Druga situacija u 2p, ova situacija je nedosuđen prekršaj za Radnički ali samo ponašanje Kojića je za direktan crveni karton. Nije mogao tako da se ponaša dok je bio u Partizanu, zašto sada može, ko to dozvoljava. Ko dozvoljava Cakiši da sve vreme prigovara sudji. Zašto je Volkov dobio prvi žuti tek nakon 5-6 prekršaja. Sva tri igrača Radničkog koja su dobila žute kartone su bivši igrači Partizana: Perendija, Volkov, Kojić, a npr. igrači Spartaka nisu dobili niti jedan žuti karton protiv zvezde. Sve je jasno, Partizan će biti šampion jer teško da će ga Vojvodina ugroziti.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Sunday, 02.04.2017
01:32

bice sampion,mozda u tvojim mislima :)

avatar
Mile brat
Sunday, 02.04.2017
10:43

Ti decko stvarno nisi....! Vecito trazis izgovore, vecito komentarises sudjenje i sve sto se desava po tvom misljenju ide na stetu tvog kluba! Svaka Zvezdina pobeda je kradja, svaki Partizanov poraz je kradja.... pa dokle vise!? Ove sezone imate srece sto vam je u timu Leonardo kome stvarno skidam kapu, sve ostalo je prosek. Imate srece sto se dele bodovi pa jos gajite neku nadu za titulu. Ne zelim da te vredjam ali si mnogo, ali mnogo nerealan. Ps. Molim sportske. net da objavljuju moje komentare, hvala

avatar
Sunday, 02.04.2017
00:10

Da ne citiram, poslušajte šta su navijači skandirali :D