Kojić: "Teško bez dvojice najboljih"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.03.2015.
12:40
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Partizana Nemanja Kojić istakao je da se loše otvaranje prolećnog dela sezone moglo očekivati nakon odlaska dvojice najboljih igrača i promene sistema igre koja je usledila.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije i lider na tabeli Jelen Superlige loše je otvorio prolećni deo sezone remijima sa Voždovcem i Radničkim iz Niša na domaćem terenu. Takav razvoj događaja omogućio je pratiocima da smanje bodovni zaostatak a izabranicima Marka Nikolića nametnuto je veliko breme na leđa.

"Iskren da budem, negde sam mogao i da očekujem ovakav epilog, jer smo u prolećni deo prvenstva ušli bez dvojice ključnih igrača Danka Lazovića i Petra Škuletića, čiji odlazak je iz korena promenio mnogo toga" počinje svoju analizu Nemanja Kojić.

Bivši napadač Rada jedan je od dvojice napadača koji su ostali u timu nakon odlaska Lazovića i Škuletića ali na startu prolećnog dela sezone nije uspeo da dokaže svoje golgeterske sposobnosti.

"Otišli su Danko i Petar, ostao sam usamljen od iskusnijih igrača u napadu, uz mladog Šaponjića. Mogu samo da kažem da dajem sve od sebe i u svakom trenutku želim najbolje za tim, no, jasno je da će trebati vremena da se vratim na pređašnji nivo" ističe Kojić za "Sport".

Narednu utakmicu u domaćem prvenstvu Partizan bi trebalo da igra u subotu protiv ekipe Donjeg Srema a upravo je na gostovanju Pećinčanima Nemanja Kojić postigao het-trik posle čega je usledila nova pauza zbog povrede.

"Bio bih presrećan da konačno pobedimo i probijemo led u prolećnom delu sezone. Naravno, bilo bi idelano i da se upišem u listu strelaca i skinem to breme, ali je pobeda tima iznad svega, mnogo bi nam značila i učinićemo sve da je ostvarimo, iako ni najmanje ne potcenjujemo Donji Srem" zaključak je Nemanje Kojića.

Utakmica 18. kola Jelen Superlige između Donjeg Srema i Partizana zakazana je za 7. mart ali bi loši vremenski uslovi mogli da utiču na odlaganje tog i ostalih susreta trećeg kola prolećnog dela sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 05.03.2015
13:43

Nije za osmi nego za sedmi mart, a najvise bih voleo da dodje do odlaganja pa da mi u medjuvremenu dovedemo nekog slobodnog igraca koji bi bio bar pola Danka i Skulete!