Kojić: "Razmišljao sam da ostavim fudbal"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 26.01.2015.
14:58
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana se još jednom osvrnuo na težak period koji je iza njega.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nemanja Kojić praktično odrađuje svoje prve pripreme u Partizanu pod palicom Marka nikolića.

Nakon velikih problema sa povredom, sa prelomom iste kosti, na bukvalno istom mestu, napadač Partizana se vratio, oran i spreman da se nametne.

"Dosta sam pauzirao, red je da i ja prođem neke pripreme cele.", kroz smeh će Kojić.

"Imao sam peh, dva puta sam povredio istu kost, na sreću sam se vratio i krećem u nove borbe i nove pobede. Ne osećam nikakve posledice, povreda je sanirana i sve je u redu.", dodaje Kojić novinarima u Turskoj.

Pauza psihički utiče na svakog igrača, Kojić je tokom dosadašnje karijere imao brojnih problema, još do je bio u Radu. Kako sam kaže, razmišljao je i da digne ruke od fudbala, ipak nije.

"Nedostajao mi je tim, nedostajao mi je fudbal, ali nije bilo lako. Razmišljao sam i da prekinem da se bavim fudbalom. Imao sam tokom karijere mnogo povreda i psihički više ne možeš da izdržiš. Porodica mi je pomogla, dobio sam sina, on i porodica su mi pomogli da se izdignem i nastavim.", ističe on.

Kada su povrede u pitanju, kod njega sve ide čudno.

"Čudno mi se dešavaju povrede, kad god sam najviše spreman ja se povredim, kod fudbalera je obično obrnuto.",
rekao je Kojić.

Maksimalno koncentrisan pruža svoj maksimum, igrao je i protiv Dinama iz Moskve. Cilj je jasan, ekipa mora da se uigra i bude dostojna kluba.

"Cilj je da se uigramo i da pobeđujemo. Partizan je takav klub, uvek se očekuju pobede, to je ono čemu težimo.", zaključio je napadač Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke