Koiko je ozbiljna povreda Nemanje Mihajlovića?

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.03.2017.
11:32
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Fudbaler Partizana trebalo je ovih dana da bude sa mladom reprezentacijom Srbije u Marbelji, ali...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ni ovog proleća Nemanja Mihajlović se ne može pohvaliti velikom minutažom u Partizanu, priliku uglavnom dobija sa klupe za rezerve, baš kao i proteklog vikenda protiv Voždovca.

Međutim, da sve bude još nepovoljnije po njega, tokom tih dvadesetak minuta koliko je proveo na terenu protiv ''Zmajeva'', doživeo je povredu zadnje lože zbog koje je morao da otkaže i nastup za mladu reprezentaciju Srbije u prijateljskim mečevima sa Švedskom i Slovačkom.

Ono što navijače Partizana u ovom trenutku najviše zanima jeste koliko dugo će Mihajlović morati da pauzira zbog te povrede.

''Uradio sam medicinsku analizu, u pitanju je ruptura, narednih deset dana moraću na terapiju'', izjavio je Mihajlović, a prenosi ''Žurnal''.

Iako ne može da pomogne ''Orlićima'', on se pojavio na okupljanju reprezentacije i tada se upoznato sa novim selektorom Lalatovićem.

''Sada smo prvi put razgovarali, sve pozitivno!'', otkriva Mihajlović.

Što se tiče trke za titulu sa Zvezdom, Mihajloviću je jasno da je pred Partizanom veoma težak posao, jer ne zavisi sve od crno-belih.

''Džaba nam i da komšije negde ne osvoje tri boda ako mi sve vreme ne budemo maksimalni'', podseća Mihajlović, uz nadu da će njegov tim nastaviti seriju pobeda do kraja sezone.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke