Koga će Italijani pratiti na "Rajku Mitiću"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.04.2016.
11:17
Izvor: Sportske.net

Predstavnici jednog od italijanskih klubova koji se takmiči u Seriji A stigli su u Beograd kako bi uživo ispratili derbi 33. kola Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Derbi susret 33. kola između Crvene zvezde i Čukaričkog biće odigran pred praznim tribinama usled kazne koju je Disciplinska komisija FSS izrekla lideru šampionata, ali će na tribinama ipak biti mesta za predstavnike klubova i skaute.

Crvena zvezda je mesta u loži rezervisala i za predstavnike italijanskog Kjeva, ali nije poznato koji će se igrači naći na "skeneru" skauta kluba iz Serije A.

Više puta u toku tekuće sezone predstavnici italijanskih klubova dolazili su u Beograd kako bi na delu videli Aleksandra Kataija pa nije isključeno da je vezista crveno-belih ponovo na "radaru".

Ne treba zaboraviti da u redovima Čukaričkog takođe ima kvalitetnih igrača koji mogu da budu interesantni stranim skautima pa ne treba odbaciti mogućnost da će se neko od "Brđana" naći u beležnici predstavnika Kjeva.

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog počinje u 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 27.04.2016
11:31

Pre svega Italijani će večeras gledati pravi srpski derbi u kojem se sastaju dva momentalno najbolja srpska fudbalska kluba.