Kod Junajteda nema na poček - Voša dobija 1.7 miliona € za 7 dana!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.08.2014.
14:56
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina Zoran Šćepanović obelodanio je u utorak detalje ugovora o transferu Vanje Milinković-Savića u Mančester Junajted.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Predstavnici novosadske Vojvodine u utorak su zvanično obelodanili da je sa slavnim Mančester Junajtedom postognut dogovor o prodaji omladinskog reprezentativca Srbije Vanje Milinković-Savića.

Supertalentovani golman Vojvodine prodat je gigantu iz Mančestera za sumu od 1.750.000 evra a kompletan iznos tog transfera biće uplaćen na račun FK Vojvodina u roku od 7 do 10 dana!

"Posle dugotrajnih pregovora koji su se zbivali u proteklih mesec dana, konačno smo u ponedeljak okončali pregovore i možemo zvanično da obavestimo javnost da je naš mladi i perspektivni golman, Vanja Milinković-Savić, postao član Mančester Junajteda" saopštio je danas predsednik UO FK Vojvodina Zoran Šćepanović.

Mladi golman ostaće u Vojvodini u narednih godinu dana što je takođe deo potpisanog ugovora sa Junajtedom.

"Vanja će u narednih godinu dana ostati u Vojvodini gde će uz nadzor naših stručnjaka kao i trenera iz engleskog fudbalskog velikana nastaviti da trenira i nastupa u dresu svog matičnog kluba. Ponosimo se time što će naši igrači biti i jesu deo evropskog i svetskog vrhunskog fudbala" istakao je Šćepanović.

U danu kada je medijima potvrđena informacija da je Milinković-Savić prodat Mančester Junajtedu Vojvodina je sa četvoricom dosadašnjih omladinaca potpisala profesionalne ugovore.

Profesionalci FK Vojvodina u utorak su postali Elmir Asani, Milan Makarić, Luka Grgić, Nenad Kočović, sva četvorica rođeni 1995. godine i svi parafirali ugovore na po tri sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke