Ko to ruši odnose večitih u Srbiji?

Autor: Miloš Marković
subota 03.10.2015.
10:20
Izvor: Sportske.net

Bez jake Zvezde nema ni jakog Partizana, floskula čija je definicija precizna i tačna.

Povezane vesti

Dosadašnji tok srpskog prvenstva doneo je mnoštvo uzbuđenja.

Nakon slabijeg starta, Crvena zvezda je zaigrala u odličnoj formi i zasluženo sedi na čelu tabele, dok je Partizan upravo obrnuto, pao sa formom u domaćem šampionatu ali zato beleži imopresivne rezultate u evropi.

Razlozi se tumače različito, potpredsednik Partizana Vojislav Nedić veruje i da se zgusnut raspored, kao i emotivno pražnjenje odražavaju na rezultate.

Upravo je taj raspored uticao da Partizan 'promeša karte' i zbog toga dobije oštre kritike da se bavi 'nečasnim radnjama'. Potpredsednik Partizana u razgovoru za novosti.rs kaže da zlonamerne tvrdnje dolaze 'iz jednih usta' sa ciljem da uruše odnose između večitih.

"Samo jedan čovek, valjda pokušavajući da skrene pažnju na sebe i sačuva fotelju, daje izjave koje štete i srpskom fudbalu i međusobnim odnosima Partizana i Crvene zvezde. Lično se zalažem da ti odnosi budu maksimalno dobri, jer nema velikog Partizana bez velike Crvene zvezde i obrnuto. Pa, zar neko misli da se bavimo nečasnim radnjama, a izgubili smo i meč u Novom Pazaru i od Vojvodine, Zvezde, remizirali sa Radom i Radničkim. Svima smo sportski stisli ruku i čestitali. To, naravno, ne znači da smo se predali, Partizan će ići na trofeje u Srbiji i gledati da što dalje dogura u Evropi.",
jasan je čelnik Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Saturday, 03.10.2015
11:58

Tako je, i ti nesto da kazes. Sad da cujemo sta je uradio Vazura i sta je izjavio Mojsilovic pa da se vratimo na sam pocetak, farsa ide u krug...

avatar
Saturday, 03.10.2015
11:26

E pa udruzite se konacno i skinite bagru iz saveza pa da krene malo sa dna ovaj nas fudbal! Poslije vratiti Antica za trenera ili za predsednika FS i ostalo ce da legne na svoje mjesto!