Ko sve ima pravo glasa u Partizanu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.05.2016.
13:25
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan trebalo bi da dobije novog predsednika tokom popodneva, a evo ko su ljudi koji će danas odlučivati o sudbini kluba iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Skupština fudbalskog kluba Partizan zakazana je za 17 časova a delegati će glasati za Ivana Ćurkovića ili Nenada Bjekovića koji su potvrdili svoje učešće u predsedničkoj trci.

Pisali smo ranije danas da će pravo glasa na današnjoj Skupštini imati 65 delegata, među kojima su članovi aktiva društveno-sportskih radnika (31), aktiva bivših igrača i radne zajednice (29), kao i predstavnici navijača (5).

Među delegatima koji će danas odlučivati o tome ko će u narednom periodu voditi Fudbalski klub Partizan nalaze se i neke od legendi srpskog sporta, a evo i njihovih imena.

Sastav Skupštine:

Aktiv društveno-sportskih radnika - Tomislav Karadžić, Mile Jovičić, Dragan Đurić, Rasim Ljajić, Dragoljub Vukadinović, Jovan Mileusnić, Milomir Gligorijević, Milan Obućina, Veljko Odalović, Miroslav Đurguz, Zoran Popović, Dragan Paskaš, Srđan Dragojević, Zoran Rajić, Dragan Veljić, Veselin Sjekloća, Zoran Krivokapić, Zoran Anđelković, Svetolik Kostadinović, Dragan Bjelogrlić, Vlade Divac, Zoran Veličković, Dragan Trailović, Zoran Pašalić, Goran Puzović, Milorad Vučelić, Boban Stanojević, Svetomir Tanasković, Goran Colić, Andrija Jokić, Filip Baćević;

Aktiv bivših igrača i radne zajednice - Savo Milošević, Momčilo Vukotić, Milutin Šoškić, Vladica Kovačević, Ivan Ćurković, Branko Rašović, Nenad Bjeković, Žarko Zečević, Nikica Klinčarski, Ivica Iliev, Zvonko Živković, Ilija Zavišić, Mustafa Hasanagić, Lazar Radović, Nedeljko Kostić, Aleksandar Stepanović, Snežana Petrović, Željko Sabljić, Gordan Petrić, Ivica Kralj, Ivan Tomić, Goran Arnaut, Dragan Ćirić, Zoran Mirkoviić, Zvonko Varga, Igor Spasić, Dušan Trbojević, Olga Perić, Miroslav Bogdanović;

Predstavnici navijača - Siniša Pantović, Milan Rankić, Dragan Đurđević, Nikola Stevanović, Nenad Vučković.

Izborna Skupština FK Partizan počinje u 17 časova a direktan prenos je obezbeđen na TV Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Tuesday, 24.05.2016
17:12

Neko od ex igraca je trebao da bude predsednik,recimo Divac iako je bio igrac kosarkaskog kluba,Kovacevic,Kralj ili cak Savo.Nego sto nema Kezmana i Mijatovica na spisku?

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 24.05.2016
15:31

Prvoj ekipi zabraniti i ulazak na stadion a kamo li pravo glasa! U drugoj grupi zabraniti Sneži pravo glasa ali i ovim plaćenicima iz treće grupe zabraniti pravo glasa! Ovi iz treće grupe postavljaju ove iz prve grupe i štite ih a ovi iz deuge ne smeju da se jave... Oni su najviše krivi za propast Partizana!

avatar
Tuesday, 24.05.2016
16:28

Iz prve ekipe Divac mora da ostane.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 25.05.2016
01:33

Navedi primer da je pomogao, imam mnogo i dovoljnom da ne padnem na mahinacije janjičara i plaćenika!

avatar
Tuesday, 24.05.2016
20:45

Divac nikada ni dinara nije dao za KKP Hahaha Koliko ti imas godina?!

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 24.05.2016
20:15

Ma čim je on sa njima u istom džaku ja njemu ne verujem... Divac je milione dolara dao pomoći Amerima koji su nas bombardovali a nikada ni dinara nije dao ni KK ni VK Partizan koji grcaju u dugovima, tako da bih ga ja isključio iz svakog odlučivanja o sudbini bilo kog kluba iz SD-a!

avatar
Nikola_pg
Tuesday, 24.05.2016
14:49

Tole prvi.... Ahahaha.....

avatar
kapiram
Tuesday, 24.05.2016
14:09

Ovde se dobro vidi: https://www.youtube.com/watch?v=zwuJGn8D6EA